嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 21:33 發表   
. A: ]  _6 X' j% L, p5 R9 |8 E; P/ M  U& w' z
唔知呀!
% y4 k: a% A) f, n" j# @9 X一向都係咁樣洗.
% }9 j1 v+ p# z% Q- w: z% z* m' ~' W$ }1 i. w1 V5 g7 P9 g0 o9 k
我試過唔得

旗袍要傳統的那種才有感覺

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-7-25 08:38 發表   + f0 K, x) o  q; U' z
旗袍要傳統的那種才有感覺
; ^8 E' t8 B( [- r
+ Y8 j7 O) I# |- L/ M即係唔係校服果啲??

你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
5 }, v: N3 h! J8 Q2 k  c- b% ]5 j' N' N
引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 23:37 發表   
; k5 Q" I8 X8 `( }/ m我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!) P) N  k; g8 u1 a
不過玩完之後就要洗返乾淨佢.

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表     j! P  G' Q5 Q  N' i# ^3 f4 e
你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片9 H( z  P+ X6 Z: y  I. F! J* J* K
  D6 \! n% R  s3 N5 A. K1 b
* ^$ `7 X8 F( x7 F. t. Q真係好hi呀!

我也會這樣做!!
2 _5 P  z6 e5 @% K7 ~. o4 v3 k可以拍射精在上面的照片分享嗎??

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
& Z+ i0 ~9 d% V: l% h你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
. ~/ y4 u1 J; q# ]7 i! M6 N
: o5 G! f0 l( E6 |4 {- p% A. |$ ^
, L5 [& x8 n: ]2 \# Q人妖…………

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   
2 t7 h0 E1 Y3 n2 X" W- u# f; r+ t/ T
( G7 I. Z' E& t( n5 g' Q套隻手套或者襪落jj度打
之前我都好鐘意搵襪黎打,架。
( K5 W2 s* l/ r" N不過宜家係真空校服先得。

回復 1# kingphone 的帖子

我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!

要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔

引用:
原帖由 england4ever 於 2013-8-14 00:58 發表   
6 D  }- @$ G* `8 ~$ P我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!
: ?  u4 g: u; F3 W- z+ V- s
著住校裙已經好HI.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   
: x3 x2 N  e; `5 H. J要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
4 |* Z: C3 _5 i- b- Q3 N' Z清潔就唔麻煩,暇煩就係等佢乾.

我就鍾意著埋底裙,因為唔著的話,漏野就整到條裙有黃色漬,洗極唔甩

好正WOR

shall we share????

校服+絲襪重正

不错啦看看学习

難唔難洗架?我都好想買我間學校既校服/ `% f8 R  s5 Z# t3 A/ h: w
我會日日都射; v" \) b$ \  L7 P5 \
但系唔敢買呀

著埋女同學的白襪就超爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 14-1-2014 18:06 發表   5 T) q! q# ]& ?2 z4 f. R6 Z5 D& U
著埋女同學的白襪就超爽
) r% P0 G! O& N. L6 k- q* D
1 S- H5 Y) s) H/ m% H
我鐘意校服咋~~~