嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 21:33 發表   
' w; R+ p0 |  `" a+ F$ R& m& d9 c# u0 \) ^! \, W
唔知呀!2 Y- |0 n2 M% x: y
一向都係咁樣洗.
( s1 v( l% k/ e8 t8 X# I; m1 }7 @
$ _3 v" H% A: E+ }' {" A( b我試過唔得

旗袍要傳統的那種才有感覺

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-7-25 08:38 發表   
, \% l( ^- a- l7 p旗袍要傳統的那種才有感覺
1 m" l8 j& Z  ~! s

/ u# m/ ~* o" n" x+ i6 }' F4 M即係唔係校服果啲??

你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
- S6 M) k3 q: _: W' S: [) j" @4 G9 w' @7 j
引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 23:37 發表   
) j. N0 n  d* Q( J7 |+ P我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!) O% K( e7 d( ]. U7 O2 B
不過玩完之後就要洗返乾淨佢.

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   4 f% v, f5 [. h) o  Z# v+ |% [
你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片$ e) r: ~5 y3 I$ K
" p+ L/ d" s7 Y0 `- O+ x3 C
, N- K/ x; S% }) {& C真係好hi呀!

我也會這樣做!!6 M* m6 D7 h$ m7 E& g; Q. V. W
可以拍射精在上面的照片分享嗎??

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
, B+ R9 G; k4 L2 a你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片& S% `0 L- Q4 A& q* P- S* ?
4 A( S. e1 b) h5 F$ o$ J3 {8 \# c
5 N0 Z. _: g$ u* y- u( @1 K" Q人妖…………

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   : g# C4 i7 O: c+ e: n5 e& \0 Y9 ^$ M
) M$ k4 h% |/ l- Q% ?
套隻手套或者襪落jj度打
之前我都好鐘意搵襪黎打,架。
+ d# X) W+ |) U9 \! d. N不過宜家係真空校服先得。

回復 1# kingphone 的帖子

我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!

要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔

引用:
原帖由 england4ever 於 2013-8-14 00:58 發表   . w. Y; J  H0 V: f) H4 S# `1 G
我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!
/ }% ~- ?, W7 u, C- ]
著住校裙已經好HI.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   7 ~2 P# t3 ^! \: F
要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
  d' a9 \$ i, v# c$ T; W清潔就唔麻煩,暇煩就係等佢乾.

我就鍾意著埋底裙,因為唔著的話,漏野就整到條裙有黃色漬,洗極唔甩

好正WOR

shall we share????

校服+絲襪重正

不错啦看看学习

難唔難洗架?我都好想買我間學校既校服- Y2 v. @5 ~% \1 o0 \7 D& b# w
我會日日都射" v& p' C, G. O  {9 ]5 L! W/ U
但系唔敢買呀

著埋女同學的白襪就超爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 14-1-2014 18:06 發表   
$ e- d$ A  b: e2 q著埋女同學的白襪就超爽
" m' X7 C% ~3 Q: M' \" }1 j
, Z6 I* p+ f4 U% {# }( J( ]
我鐘意校服咋~~~