嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 21:33 發表   
) |1 F! z7 E3 I: C7 Q/ m% t3 _
1 b0 ~. c5 U7 }" f唔知呀!
/ T9 e* F  r* J; h, ]/ s一向都係咁樣洗.
4 K5 m% e5 T( l
1 [( I0 o" Y9 n; E6 Z6 }( G
我試過唔得

旗袍要傳統的那種才有感覺

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-7-25 08:38 發表   % C7 y2 B% q' V* r9 ~; f$ ~, U
旗袍要傳統的那種才有感覺
. w+ M4 r; O0 {3 ~" n9 z* l" d" O

0 P  ]% }! r. b$ }! u$ [  t9 M即係唔係校服果啲??

你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片) L2 u6 n" Z& ^! X- A& K, p+ O* y7 y
* G& b- K1 H4 }# J( K
引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 23:37 發表   ( H, l; O8 N5 }; q
我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!7 t8 t" ?0 Q0 M, u2 ?
不過玩完之後就要洗返乾淨佢.

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   5 H$ n$ K' {4 ?$ v
你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
) s3 ~( T, {0 p5 ?' p: z! P* W6 q4 I( `2 ~* h+ B" x
/ Y& o# b, W0 Q0 d# [1 T( O" l; z
真係好hi呀!

我也會這樣做!!
9 M. d: B. {! f  }+ R+ ~) D可以拍射精在上面的照片分享嗎??

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
3 ^. M$ H$ Y2 @$ H7 ]你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片8 U0 O, o, v' }' N; x, s

( N! C) z" R5 }5 N
* Y& b2 _% g+ z& ~$ b/ [
人妖…………

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   
2 l; x- x% S( z- U! b& }0 x/ o4 c$ \/ |( j/ p
套隻手套或者襪落jj度打
之前我都好鐘意搵襪黎打,架。
* B+ V, b8 x6 O8 h+ p! z: T, c# B不過宜家係真空校服先得。

回復 1# kingphone 的帖子

我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!

要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔

引用:
原帖由 england4ever 於 2013-8-14 00:58 發表   3 h1 ~& |+ t: a9 o/ I# U' E9 J' s
我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!
4 A+ j; y0 Y/ s( j* S3 o. U5 s4 E著住校裙已經好HI.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   6 M  ^* T: C. z$ c( n
要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
. U% b' F$ q3 G, d9 _, R5 L$ r, r
清潔就唔麻煩,暇煩就係等佢乾.

我就鍾意著埋底裙,因為唔著的話,漏野就整到條裙有黃色漬,洗極唔甩

好正WOR

shall we share????

校服+絲襪重正

不错啦看看学习

難唔難洗架?我都好想買我間學校既校服
+ Y  J; M% e0 k- r. y8 C+ [我會日日都射8 |) K6 |2 y! F3 _8 C* }
但系唔敢買呀

著埋女同學的白襪就超爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 14-1-2014 18:06 發表   
3 i- L( G7 S$ C* ]! I著埋女同學的白襪就超爽
3 R' E6 w1 Y& X$ {2 G5 v9 T) O& n* S
我鐘意校服咋~~~