嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 21:33 發表   
6 T% C0 z0 [% m! g! K0 O3 x1 F/ w% T; y1 N
唔知呀!6 ~* e  f* `' O- [. {$ Q
一向都係咁樣洗.
% b: ^# V0 x" G1 D2 X. I
; g- C* w" e8 y: P9 J; V  I我試過唔得

旗袍要傳統的那種才有感覺

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-7-25 08:38 發表   
) j3 J2 `; C; v' F旗袍要傳統的那種才有感覺
* b! e  Q7 V. V% \: @6 V

8 N8 K9 q. {/ N. a# K& e* K即係唔係校服果啲??

你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片$ ~& ~' ?8 `$ ?8 T" Q$ k" S9 y1 x
1 [2 z1 d5 [! D+ X5 y
引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 23:37 發表   . \) d- C9 `! D, u/ n- q& k! Y
我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!' V+ F+ N/ b  l$ D' p0 c* w* m  z
不過玩完之後就要洗返乾淨佢.

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
( u- F% V: f4 O$ p9 R你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片6 h8 K  B5 A3 Y. W+ I0 t

! n& S5 ~2 `; G
7 W. T4 ?7 P* `: b% f0 z9 n1 b( k
真係好hi呀!

我也會這樣做!!
9 [/ K" V( l* _2 O/ |3 X7 L可以拍射精在上面的照片分享嗎??

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   ! G5 m& `( R* A* N8 Z+ D8 p
你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
6 B! u) _0 b! F7 B8 s" g  N9 n! W/ c. L
% E7 U6 G) S) D9 R; E8 x; k
人妖…………

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   
; j+ u( V8 l! {% B( S' u
' Q, L8 X! V0 U) B3 \7 Z1 V; R: z套隻手套或者襪落jj度打
之前我都好鐘意搵襪黎打,架。
! |# Q7 S$ M0 [% c1 W9 e: I不過宜家係真空校服先得。

回復 1# kingphone 的帖子

我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!

要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔

引用:
原帖由 england4ever 於 2013-8-14 00:58 發表   * }/ j8 M& T% `" V; B& t$ l
我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!
7 U1 [6 ~% M- [* |6 B
著住校裙已經好HI.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   
6 [( k* P* V9 [, x4 U' t- G要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
0 p3 D/ ^1 O6 E( @# m清潔就唔麻煩,暇煩就係等佢乾.

我就鍾意著埋底裙,因為唔著的話,漏野就整到條裙有黃色漬,洗極唔甩

好正WOR

shall we share????

校服+絲襪重正

不错啦看看学习

難唔難洗架?我都好想買我間學校既校服
- U( A/ T8 W0 N% s我會日日都射
- o6 _5 w3 \- o: S" y但系唔敢買呀

著埋女同學的白襪就超爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 14-1-2014 18:06 發表   
- T  @  ^$ p% F% h+ n著埋女同學的白襪就超爽
' X  U/ W5 b+ H1 t2 e) S: `
& }, Z5 M2 F- ?我鐘意校服咋~~~