嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 21:33 發表   2 M, W5 I" e* Q7 B1 E# U9 E
$ D+ O0 v+ }$ D
唔知呀!
( s* A0 l; Y3 K7 Q0 I0 ~9 [一向都係咁樣洗.
" a; h' e! ~7 S: a/ x; H7 M; i9 P
& _& S8 N! s2 S& ]5 n
我試過唔得

旗袍要傳統的那種才有感覺

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-7-25 08:38 發表   
6 z3 r/ K. m$ K* r4 O4 L旗袍要傳統的那種才有感覺
& M, ^* G( [# B  {
& F! D' r9 J) a. p# E即係唔係校服果啲??

你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
+ a4 a: M* A& S5 h5 M) M0 S8 y. I6 H4 k8 w7 u; t9 r
引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 23:37 發表   
3 ]( [# o& V% @+ @" n* E我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!. R% i( `; Z! e0 y! K
不過玩完之後就要洗返乾淨佢.

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
: P& e5 v1 i) ]+ u# B* a3 C. u你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
( A( y7 ^5 _. G* g$ J8 d; N) ^; r6 Z2 m: k# n2 `- Q
9 m, T* t; n) r& e) K4 a, r6 }- x" {4 f
真係好hi呀!

我也會這樣做!!
$ n1 |0 ]$ X+ D可以拍射精在上面的照片分享嗎??

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   1 |+ Q- [, r* {% L' g/ g( X3 O6 I( ], v8 J
你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
) q+ x; y7 X' {' d% B+ F3 n- N' ~4 h' _1 c
3 m; U7 ?9 }  g/ Y人妖…………

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   $ I, ?2 y& w( ?( c

; O. [8 D( [0 i, t  m套隻手套或者襪落jj度打
之前我都好鐘意搵襪黎打,架。
( F. S( i/ j# m* C  i; _9 n不過宜家係真空校服先得。

回復 1# kingphone 的帖子

我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!

要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔

引用:
原帖由 england4ever 於 2013-8-14 00:58 發表   
4 r7 H& Y0 T3 v: V5 F6 G5 s/ {我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!
" A+ w* |1 ?" M! Z% i
著住校裙已經好HI.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   
$ u' K! X! d5 e( c3 i- ?3 i6 ~要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
* k, S3 s/ P; m" r
清潔就唔麻煩,暇煩就係等佢乾.

我就鍾意著埋底裙,因為唔著的話,漏野就整到條裙有黃色漬,洗極唔甩

好正WOR

shall we share????

校服+絲襪重正

不错啦看看学习

難唔難洗架?我都好想買我間學校既校服' l& _4 |6 ]! \4 J
我會日日都射$ U' D& |4 ^4 B. y+ D; H( m
但系唔敢買呀

著埋女同學的白襪就超爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 14-1-2014 18:06 發表   0 o2 ^4 ^: D/ a. q. W! M, C% h5 K
著埋女同學的白襪就超爽
9 K+ }9 s. }5 |- p

* Z) _! ^! b) s$ H. F0 f我鐘意校服咋~~~