嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 21:33 發表   
1 @, u$ T8 s6 ?
3 G' A5 ~  X0 m! y( {/ k唔知呀!
% a/ b% R& v5 Y2 m一向都係咁樣洗.
4 a% s0 D, j+ o) `$ o3 Z- Y5 p" N! R$ R0 b5 f4 U6 ]- _
我試過唔得

旗袍要傳統的那種才有感覺

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-7-25 08:38 發表   * a+ E. u0 h1 i9 F+ q1 _  e
旗袍要傳統的那種才有感覺
9 H: ^' ]) l, M9 Z5 O$ i
, O4 [; ~0 h; T" A, c即係唔係校服果啲??

你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
- ^, i% C5 ^/ `! I, j/ l* `6 ?; g" K0 D' {0 N! w# i8 [! e
引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 23:37 發表   
) W9 a% P/ S* s4 U! r我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!
! p+ V$ V3 B+ l! M不過玩完之後就要洗返乾淨佢.

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   4 ], Z3 e6 B7 |" P0 Y1 I. l' W
你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片# [6 x9 D& g+ g

2 S" P. B. n; ~
: y4 z( s: J* P+ Y1 ~; E% H
真係好hi呀!

我也會這樣做!!
( b- X" y  d& A+ v. h1 J可以拍射精在上面的照片分享嗎??

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
% \% Q; b: h) l2 S  i( f+ H) K你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片( R# g7 T7 P9 E. X! C0 U/ I; f+ D
" _# S9 z- q! H; H" N( C5 `/ N* ?( B
" T- b8 _- s8 K' P% v( B  D
人妖…………

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   
; Y: p7 I; O& a$ p: f  F; f, L
( _/ Y* i! v& }, Y/ h套隻手套或者襪落jj度打
之前我都好鐘意搵襪黎打,架。
( F% d/ L1 T/ q( r3 f不過宜家係真空校服先得。

回復 1# kingphone 的帖子

我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!

要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔

引用:
原帖由 england4ever 於 2013-8-14 00:58 發表   
, f) z' L/ m6 i4 |我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!
6 \, u5 E( ]* D" b0 ]6 P* U5 L" x
著住校裙已經好HI.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   
3 s0 S3 `5 p+ }# C2 c6 V$ T% S要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
# q# Q: ^! G. r
清潔就唔麻煩,暇煩就係等佢乾.

我就鍾意著埋底裙,因為唔著的話,漏野就整到條裙有黃色漬,洗極唔甩

好正WOR

shall we share????

校服+絲襪重正

不错啦看看学习

難唔難洗架?我都好想買我間學校既校服: r1 \- \' T, f8 Y
我會日日都射
4 @, O% r' u% T4 j$ x& D6 @但系唔敢買呀

著埋女同學的白襪就超爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 14-1-2014 18:06 發表   
/ O. B0 I3 _9 a2 l! x著埋女同學的白襪就超爽
) _) S4 c& J% S0 z' B
  I) G! p( {' m$ ]
我鐘意校服咋~~~