嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   
$ e  ~/ L! F) ~' c6 `" B要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
; ?; L& ?% n2 P& \著哂成套真係好好feel,無得彈.

引用:
原帖由 jacjac 於 19-1-2014 00:06 發表   
1 ~8 Z8 ]$ B" q: P
" j7 y; O# i$ F" e7 H著哂成套真係好好feel,無得彈.
, l9 m$ A$ v/ ~8 ^
* O& @* n! G' ^, s" x嘩!全套有好多嘢㗎喎3 X+ x6 E$ O: @& U( C' ]" @5 }
有無姐姐有哂成套先?
1 [- G" h0 s% I3 r- D/ g) L- W我刀想有校服牙!但系太難買啦

我會著校服+白襪再真空打飛機

我會著成套再退條底落大髀打

一定好爽~~想試下!!

我會著埋吊帶底衫打,噤先似學生妹,入面加個bra

我都中意, 尤其著埋白襪打, 正!, 邊個可以一齊玩??PM我

咁射法真係爽死

射落去好爽

自己衫就冇所謂,別人就不好了

我都鐘意射上去
. B5 q8 t4 G( Y搞到件件都有積/ \/ j1 t: C7 i6 S6 G3 k4 X& \
有冇人都鐘意咁

consider also dress on stockings

我刀試迥射校服,真系好正㗎

著埋底裙個感覺真係好正,我會著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,個感覺好有高潮,每次都感覺到做女仔嗰種feeling。

引用:
原帖由 DesbB 於 12-3-2014 16:59 發表   ( r: \9 B0 F  X* x6 l8 I
著埋底裙個感覺真係好正,我會著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,個感覺好有高潮,每次都感覺到做女仔嗰種feeling。
' g/ k( E1 Q6 W. [+ A" F& `

1 b' q% m/ r5 N我而家打飛機高潮刀會扮女人㗎

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-1 03:06 發表   
3 @7 J/ P7 h: h4 p9 Z) S* ?5 j" w7 T我都鐘意射上去
" J3 [& p1 s9 ]* w2 z( r* b& Q搞到件件都有積. |/ }; ]! E4 g  S: ?* @3 G4 j# P
有冇人都鐘意咁
: y0 V$ o: [9 B
但如果唔洗好大陣味,
5 x" ^1 {6 z# w唔知射完之乾左拎去洗,; ~! j# o: m9 K8 a, F# V( P& m: h) i
留低個積會係點呢?

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   8 x3 ]  G+ P5 S! I
2 \+ G- J' `' a2 J7 A$ T
套隻手套或者襪落jj度打
, Y; k; t1 Y) T$ f8 X

/ k- Q+ q% B  _0 u+ q4 s' `我支持呢個玩法!!!

引用:
原帖由 NWFB_970 於 13-3-2014 16:48 發表   
/ A. r7 F2 M; J8 b* I# b1 l6 O4 |
6 z* ~; A  }" R9 M( U
4 p" l" t9 M9 P+ o/ O% ?我支持呢個玩法!!!
  M$ R2 B$ W- z2 x1 o5 Y
用鞋泥打仲好挽牙

連埋底裙應仲有feel

咁射法真係爽死