嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   
# R3 R+ j% K6 B3 m/ t  K. W要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
3 m8 z, n# ~& p/ W: W/ j: J* P, s
著哂成套真係好好feel,無得彈.

引用:
原帖由 jacjac 於 19-1-2014 00:06 發表   % D, K7 O7 W, M: z+ q

+ }* @4 _! q( o" l5 q+ ~著哂成套真係好好feel,無得彈.
4 T. _' t! Z- c6 M

( _' t$ ^4 h6 f- N5 T, w嘩!全套有好多嘢㗎喎
9 g( E7 w6 H  I& Y4 d7 X4 @/ ^) G有無姐姐有哂成套先?4 A/ \( H/ p6 d
我刀想有校服牙!但系太難買啦

我會著校服+白襪再真空打飛機

我會著成套再退條底落大髀打

一定好爽~~想試下!!

我會著埋吊帶底衫打,噤先似學生妹,入面加個bra

我都中意, 尤其著埋白襪打, 正!, 邊個可以一齊玩??PM我

咁射法真係爽死

射落去好爽

自己衫就冇所謂,別人就不好了

我都鐘意射上去
/ X$ ~" X9 ?; n9 F搞到件件都有積0 \# b" J1 C( D5 x, U
有冇人都鐘意咁

consider also dress on stockings

我刀試迥射校服,真系好正㗎

著埋底裙個感覺真係好正,我會著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,個感覺好有高潮,每次都感覺到做女仔嗰種feeling。

引用:
原帖由 DesbB 於 12-3-2014 16:59 發表   ; Y7 r! C7 q6 u4 `6 k
著埋底裙個感覺真係好正,我會著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,個感覺好有高潮,每次都感覺到做女仔嗰種feeling。
4 f4 _+ e* J/ f9 X) s( [
7 p; I( v+ g* d: K8 L, O我而家打飛機高潮刀會扮女人㗎

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-1 03:06 發表   
* h1 s$ W. y% W% D% d) V我都鐘意射上去: n/ D5 `, \5 p- H, \
搞到件件都有積* a6 E! C1 K  w$ z
有冇人都鐘意咁
9 s# G, ^5 l9 y7 h- H但如果唔洗好大陣味,
( p9 L0 f& z1 |/ B% h唔知射完之乾左拎去洗,
/ C" n7 T3 U2 I& `$ @+ _留低個積會係點呢?

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   ) Z8 x- T8 S% @. H
" D$ w4 F' Z3 f" o: ?! I
套隻手套或者襪落jj度打
/ M5 }2 |1 _! n# o9 Q( Z2 b- b1 @+ P+ k  [1 D3 M( ~8 ^4 m) n
我支持呢個玩法!!!

引用:
原帖由 NWFB_970 於 13-3-2014 16:48 發表   
/ G& z) E3 X2 G0 Z  U
4 R+ A* c- {: t) @* H3 v) s  L  B/ N0 ]- U; x: ^
我支持呢個玩法!!!
0 C8 y- ]0 |" y% @3 C
用鞋泥打仲好挽牙

連埋底裙應仲有feel

咁射法真係爽死