嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-14 22:57 發表   2 K) e) Y! v7 h7 [% m) u
會唔會攪到有漬架?
" G9 C4 o" v& j7 l4 k( h7 B8 I即時洗返乾淨就可以

有無用m巾玩

有無用m巾玩

引用:
原帖由 dennisping 於 2014-7-29 17:34 發表   / A5 I- f( @0 T8 o& m- ]: ?4 R
有無用m巾玩
# c2 d3 ~8 _) z1 h# D* }細個未自己買衫果時就偷媽咪既m巾射,宜家通常都用平底底直接射。

成套著晒打先正!!!!!!!

這很棒!!!!

回復 1# kingphone 的帖子

我每次著校裙都有反應都忍不住要打真係好High,但一定唔射係校裙

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-1-18 14:12 發表   
3 k; k2 W4 `' \我每次著校裙都有反應都忍不住要打真係好High,但一定唔射係校裙
  L) C2 d& c) ^$ u有時忍唔住射咗,/ x$ ^4 H; E$ ~5 M8 p; N
但系不是想射落校裙上,只是無打算咁早就射出來,來不及接住就射咗系校裙囉.

刺激,多謝分享。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-1-18 20:22 發表   
$ ~0 q) M; ~! X0 I- p  d: P! R. x- |2 a) q$ _( c/ w
有時忍唔住射咗,
) D9 l8 B2 S6 G1 ?8 e) `% U: _但系不是想射落校裙上,只是無打算咁早就射出來,來不及接住就射咗系校裙囉.
: H% }' c: N. Z6 b

! L+ L) I3 T" X& f0 ?9 p+ w試下搵條校裙專係用黎射4 v1 O; n$ r0 S4 N* P9 P. L
射係校服既感覺係好正 好似征服左件校服甘

引用:
原帖由 131072 於 2015-1-25 15:46 發表   
2 n7 w2 N6 ]% M- v, T! H2 d: ~
& {! y) u; w% K& b
# W4 q$ L: s, M& {9 u% p6 @0 V試下搵條校裙專係用黎射: T4 o* s3 E* G, `
射係校服既感覺係好正 好似征服左件校服甘
# u% X& @9 _$ E( i都有架,射完即刻攞去洗,再掛系度等乾.

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-1-25 19:24 發表   7 Y6 Y* U5 o) K- E, I' W- i# V; g
- z2 [7 Z8 `' O8 d7 w
都有架,射完即刻攞去洗,再掛系度等乾.
9 C# I- j% W5 V( K. }3 P

6 h, b+ n1 Y# _8 I) n我有PE褲係射完唔會洗 由得自己乾..
; _7 E9 u( ]! d. o乾左再著黎射 黑色PE褲射到褲入面白色一達達
: g, Y6 X. Z# j- q# c% d5 w! i( E! C
見到條褲甘多戰績我會好興奮
# ]- y2 I  n% b  @4 {8 t8 ~好似同人玩完好多場黎甘
: [; h- C" ]0 i: D% P+ C' j" f( a9 F9 j6 K3 [6 B. X8 b
當然太耐有味 都係會羅去洗既

雖然會好hi 但係好難洗呀

超級難洗

好難洗咖喎

回復 1# kingphone 的帖子

好美啊

唔,睇黎我都要買番套看下門口

好性感

睇落幾爽
大家好

引用:
原帖由 wuyiyan 於 2016-4-22 19:11 發表   ! A* o* i& F: C2 c9 r  F! ]# ~
睇落幾爽
2 E' f  y/ M4 n' X1 [
爽架