嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-14 22:57 發表   & ~2 L) z$ c* B* a6 o
會唔會攪到有漬架?
  N1 s# ?+ G; E- n6 ~4 l% q
即時洗返乾淨就可以

有無用m巾玩

有無用m巾玩

引用:
原帖由 dennisping 於 2014-7-29 17:34 發表   % i: ~" ~- \0 S+ l- M7 q$ ~
有無用m巾玩
$ z% @. r, v; i6 h/ D6 A" c$ G細個未自己買衫果時就偷媽咪既m巾射,宜家通常都用平底底直接射。

成套著晒打先正!!!!!!!

這很棒!!!!

回復 1# kingphone 的帖子

我每次著校裙都有反應都忍不住要打真係好High,但一定唔射係校裙

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-1-18 14:12 發表   8 ]5 K# S4 n5 U) [6 d
我每次著校裙都有反應都忍不住要打真係好High,但一定唔射係校裙
( }$ ~+ V& C  e$ @7 B( r$ e  }5 a有時忍唔住射咗,
* s5 e; y9 k4 U- {5 \1 y但系不是想射落校裙上,只是無打算咁早就射出來,來不及接住就射咗系校裙囉.

刺激,多謝分享。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-1-18 20:22 發表   
- L3 E" g7 d# d/ B4 Q
! d% W  C+ A3 T有時忍唔住射咗,
! J) O5 `, M' L9 O8 p3 a但系不是想射落校裙上,只是無打算咁早就射出來,來不及接住就射咗系校裙囉.
4 @) ?3 k  z/ K; u0 ^6 S: e" M/ `; o9 T* B$ i
試下搵條校裙專係用黎射' W! P& B# J% \0 Q/ w$ X
射係校服既感覺係好正 好似征服左件校服甘

引用:
原帖由 131072 於 2015-1-25 15:46 發表   / [* h1 k+ f' E# k, w: e! S

$ x; A1 ^* G( j7 V) N
( S9 W. u0 U0 p$ c) V2 x1 d試下搵條校裙專係用黎射
% [3 _7 n  G! G, M0 T2 g4 _射係校服既感覺係好正 好似征服左件校服甘
7 v' `7 k0 S0 j5 i, R7 }- M
都有架,射完即刻攞去洗,再掛系度等乾.

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-1-25 19:24 發表   6 _) q! ?. v% S( F. O

+ q' x$ r' A5 I; i; H都有架,射完即刻攞去洗,再掛系度等乾.
: S2 d3 R6 U( _; U# e" d  ~. M. O! n5 Q# J4 `
我有PE褲係射完唔會洗 由得自己乾..* i2 V" K3 Y; d! H8 \- L
乾左再著黎射 黑色PE褲射到褲入面白色一達達
9 r! B' L& F" l% h# V% N  c! ?+ X$ _; c  ]" s9 r3 Q# J( I' ?/ H( f3 k
見到條褲甘多戰績我會好興奮
+ y/ Q% v' |/ K' e- f7 i$ y9 C1 ^) k( d好似同人玩完好多場黎甘, U1 i7 r% ~+ K  U

+ G1 x: m' D( [0 \. T, a當然太耐有味 都係會羅去洗既

雖然會好hi 但係好難洗呀

超級難洗

好難洗咖喎

回復 1# kingphone 的帖子

好美啊

唔,睇黎我都要買番套看下門口

好性感

睇落幾爽
大家好

引用:
原帖由 wuyiyan 於 2016-4-22 19:11 發表   6 y8 s( ?* S# K3 \+ p$ L
睇落幾爽
3 |! r$ ]; B3 h# ]$ C6 D3 {! s" I爽架