嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-14 22:57 發表   6 P' q+ I+ [# F) W2 D
會唔會攪到有漬架?
. s# z2 ?% g6 w8 p
即時洗返乾淨就可以

有無用m巾玩

有無用m巾玩

引用:
原帖由 dennisping 於 2014-7-29 17:34 發表   
$ s2 |' S3 L/ W( i; a有無用m巾玩
7 {( T- P6 T& {# m& ^( l! x
細個未自己買衫果時就偷媽咪既m巾射,宜家通常都用平底底直接射。

成套著晒打先正!!!!!!!

這很棒!!!!

回復 1# kingphone 的帖子

我每次著校裙都有反應都忍不住要打真係好High,但一定唔射係校裙

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-1-18 14:12 發表   
/ l; O% C0 t* B# u我每次著校裙都有反應都忍不住要打真係好High,但一定唔射係校裙
2 ^+ B5 t& B/ B2 ?& Q- H1 B有時忍唔住射咗,) t9 {) P  b! W/ o5 @7 @" _
但系不是想射落校裙上,只是無打算咁早就射出來,來不及接住就射咗系校裙囉.

刺激,多謝分享。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-1-18 20:22 發表   
: t6 c9 [, X& N# s8 j" F
( K) f3 Z. x; q; q有時忍唔住射咗,' @& p0 v3 O5 t8 n+ V! r2 s- z. K
但系不是想射落校裙上,只是無打算咁早就射出來,來不及接住就射咗系校裙囉.
+ h) T8 T( u- }( z) ]$ M! t* e
! m! A* z! Z2 f
試下搵條校裙專係用黎射
. F; b, O0 s5 s$ B7 @5 D射係校服既感覺係好正 好似征服左件校服甘

引用:
原帖由 131072 於 2015-1-25 15:46 發表   
& V5 ]; W( {3 W4 u
# d* S5 I4 Y; o
% Y% V5 [& p$ S試下搵條校裙專係用黎射5 u% r: P5 }9 c1 \) \* C* p+ F) H! S" N
射係校服既感覺係好正 好似征服左件校服甘
9 [; I; B: _; R/ X" k0 Y, z- T) \! K都有架,射完即刻攞去洗,再掛系度等乾.

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-1-25 19:24 發表   
+ S# Q, v5 R6 e- i: p  _5 |) P
/ G7 n" {. b' Q都有架,射完即刻攞去洗,再掛系度等乾.
* j) _! @- N$ i6 A$ H3 s" l# }3 a: N, @0 l8 v, R( t
我有PE褲係射完唔會洗 由得自己乾..# F1 e! ~+ x- g- _0 ]
乾左再著黎射 黑色PE褲射到褲入面白色一達達
; f& w! O) [& R7 Q9 ^7 b, ?
8 B- W% ^& F* Y+ _0 I/ S# B3 m% k4 Z見到條褲甘多戰績我會好興奮1 A. y' L8 V& t
好似同人玩完好多場黎甘
9 U* r$ c/ V  W8 Z1 s; }1 H7 c; a$ y
當然太耐有味 都係會羅去洗既

雖然會好hi 但係好難洗呀

超級難洗

好難洗咖喎

回復 1# kingphone 的帖子

好美啊

唔,睇黎我都要買番套看下門口

好性感

睇落幾爽
大家好

引用:
原帖由 wuyiyan 於 2016-4-22 19:11 發表   
) \2 y6 W& l5 w" x2 u  q% A睇落幾爽
% H0 x/ ^7 J0 c! G! R& f- m0 m+ m% I
爽架