嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

樓主獸性大發

what a waste

呢件有冇底裙連埋

無論如何 喜歡就好

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-8-4 04:53 發表   9 L* m' z8 y7 `4 u, P
呢件有冇底裙連埋
9 W2 T' T0 S. }

8 M: b! t7 i7 }$ {2 M& D3 Y  ~呢件應該無

好有sm feel... 不過咁撕法浪費O左O的...

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2013-8-4 20:07 發表   . H, g) c# i: u4 ~7 |3 \
好有sm feel... 不過咁撕法浪費O左O的...
* a# Y6 w% q/ m

6 k0 {6 y+ e/ g) w% r我射到啲校裙黃哂攞去丟咪又係咁

爛曬囉,但我係你既話第二朝五點零丟係學校門口,然後係附近扮等巴士。

既然都撕破了!!
/ D7 Q3 c9 \1 c( w5 J要不要在上面狂射精XDD

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-8-13 19:35 發表   " s+ L% T; [) Z1 q: p3 v
既然都撕破了!!
7 F7 ?% E. M/ W要不要在上面狂射精XDD
" ?+ M5 I8 F& \# B" V7 y& l
有呀!
- a: {6 [( t! K: S$ I$ Z7 e" e射完之後洗返乾淨,留返下次用來包住JJ打飛機.

引用:
原帖由 2206 於 2013-8-12 22:14 發表   
* n6 q) I# Y# x2 p  ?+ Y9 m爛曬囉,但我係你既話第二朝五點零丟係學校門口,然後係附近扮等巴士。
/ ~6 S: Y8 ^0 h6 @" A, t# z& H著住校裙?

玩得咁大呀∼∼∼∼

我今晚再行動,再撕校裙,都是秦導,
- H- \' p, \5 z( I因為條裙校不夠完美,所以撕毀佢.
9 T% R" l% O8 J+ {1 \& o撕毀之後還有2條秦導.

Good idea, 下次試下咁玩

今次點樣撕法呀?

容易買翻既玩下冇所謂...

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-13 20:03 發表     m! ?5 ^) L3 B
' l% O) j( Y( V) D# z
著住校裙?
唔係呀,掉條爛晒既校裙掉係學校門囗,然後自己係附近食花生,不過梗係要搵個冇人既時間啦
2 q1 ~2 R( Y6 m
* S) m6 l& b8 ~' Y2 b[ 本帖最後由 2206 於 2013-8-14 03:19 編輯 ]

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-14 02:00 發表   
" m9 n) K3 Q, V今次點樣撕法呀?
) {3 I' r# G# F* |7 N8 Q
左右兩邊的線位撕開,撕到去就果度,,1 o- A( `+ Q% h# `% a
撕到呢度,再留返下次再撕.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:04 發表   
/ ^6 f$ J3 D% J容易買翻既玩下冇所謂...
0 d3 E: D# O0 B7 J  Z& y+ }好易買,我仲有兩件呢款,有件仲係未開封.

引用:
原帖由 2206 於 2013-8-14 03:18 發表   
- o# Q! C8 u  r. B( {+ a: \唔係呀,掉條爛晒既校裙掉係學校門囗,然後自己係附近食花生,不過梗係要搵個冇人既時間啦
" e4 h# c$ e/ N: B- }) W
咁果件咩校裙來呀?( n0 T: F$ O! y) V
之後有無拾返佢呀?