嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

同自己玩SM...?

雖然我都唔會整爛啲校服& U. }( X% X8 T5 C3 c/ C
但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛! i$ q3 Z# l1 V6 ^
各有愛好

三套校裙你會點用?會不會賣?

引用:
原帖由 michaelyip 於 2013-8-3 06:57 發表   
) k% K- K- K( W2 L& f三套校裙你會點用?會不會賣?
1 H1 U1 y2 u' F) c5 x6 r7 X我果五套就係賣既

唔用就應該送俾人

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 21:26 發表   ' b( a- [  n3 b# L6 h

) K& D) _% G: {7 h自己著住來撕爛都一樣咁正!
" V" P! U3 K9 Z+ M: ~
9 u' W2 s8 W4 o

3 p- B& e& i' Z( \( N) E/ f. u# G你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦

條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.
) N/ ^$ b. t  M. Q9 `+ k0 I# C第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?

係咪用界刀界嗎?

a bit waste bor

引用:
原帖由 concord 於 2013-8-3 14:55 發表   4 W1 C% {1 Z# G4 }$ J- P
唔用就應該送俾人
( S% ^: ~2 P' N) l/ L' l

0 G8 d+ x: ]1 D! ~- [- [諗深一層,撕爛同我射到丟,咪又係一樣

引用:
原帖由 signdx 於 2013-8-3 00:28 發表   , X1 Z' \' l& G: x& C$ r2 B
做乜咁晒野....
& F* q5 t; I. `1 d# L) {: `
" u% \8 P0 l1 W9 \
引用:
原帖由 PRETTYPETIT 於 2013-8-3 01:04 發表   ' ~& |* ~% b: A0 R: Q- J
因咩事要咁做呢???
. @  q3 f! E' l8 |8 }5 K有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新.

引用:
原帖由 MANYAN 於 2013-8-3 01:26 發表   
+ |5 B8 Z/ |4 S) @! S! O撕爛不如益人
8 z" {& F7 P" c
引用:
原帖由 hc1289 於 2013-8-3 01:28 發表   
& i9 @. g( E' v5 L" c$ Y5 ~6 [好像很浪費喔! `2 V5 g2 V0 L6 G2 b
撕掉?
, R9 `% |5 a1 w% n
引用:
原帖由 ching030 於 2013-8-3 01:47 發表   0 X2 r# j2 U2 ]+ ^- Z. l
點解~~~~~~~~~~
. O  u' ?$ w+ Z* m/ m6 e. k8 T* W6 v( M2 ]# }- B. k
為用舊咗.

引用:
原帖由 dummy_ac1 於 2013-8-3 02:48 發表   . v6 J4 y% O" B8 ^7 f/ n( R9 w
同自己玩SM...?
2 h. x! j1 K) q# Z( \+ d
都可以咁講!

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-3 06:40 發表   $ C+ W5 \$ S0 R5 K3 v/ o
雖然我都唔會整爛啲校服( A! a& Y: ?6 s- ~$ q
但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛4 v# A. X9 K; ?
各有愛好
+ R$ e$ {3 X! v& t7 O5 ^
講得無錯!

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-8-3 15:14 發表   . s% R4 m; j; e& ^

) F9 ^, H* |/ b; p1 W
( E4 Q9 e7 V* f5 H5 x% L% q3 L/ b0 T# z1 v; J# m6 e9 v4 I+ q' [
你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦
- z2 e/ y' h6 f0 q$ L5 h/ {有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-3 15:48 發表   
5 m$ W- f. R6 u1 x條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.
9 M" I5 A" F$ a0 w& p3 x- q第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?
, B7 F9 g" O. R) o$ g
度度都有!

引用:
原帖由 spk2001t 於 2013-8-3 16:02 發表   
# N9 f, I! v8 C( A3 o$ S" m係咪用界刀界嗎?
% s7 I' P9 A- R, G  s- d) y6 b6 n' ?  S* g乜嘢工具都出齊.

引用:
原帖由 hkgirl101 於 2013-8-3 16:22 發表   
; f" x- W9 Y- Sa bit waste bor
6 i7 y/ c, p+ |9 T4 {! h( t+ Q
有D啦!! e1 t, Z, Y0 C. L
無舊邊有新呢!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-3 20:22 發表   4 P- @6 t; `  c3 Q: w, J2 s

H; W9 ^8 H2 Z/ r講得無錯!
$ D& T+ ]0 b! A. I* g" }5 R
* q3 m1 \  s% x" Y雖然我唔會咁玩

點解你要咁做~~~~~~~