嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

同自己玩SM...?

雖然我都唔會整爛啲校服$ H& {: ?5 g9 ~9 X: g) `5 @
但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛6 V# w% Q6 j# M$ d$ x
各有愛好

三套校裙你會點用?會不會賣?

引用:
原帖由 michaelyip 於 2013-8-3 06:57 發表   
) a9 G) h( x4 h, m7 B& [三套校裙你會點用?會不會賣?
/ r% [/ k) Q, z+ v/ g6 C5 n/ t
我果五套就係賣既

唔用就應該送俾人

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 21:26 發表   2 b# j/ a8 R0 P
5 Y  O) h0 Q4 M
自己著住來撕爛都一樣咁正!
# d6 E2 m+ u# c+ E

6 I- x8 Z8 G$ h* U8 ?& K% z; Y) p, T  ~* ~2 R! x5 r
你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦

條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.- q/ `9 q: ^2 V; {
第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?

係咪用界刀界嗎?

a bit waste bor

引用:
原帖由 concord 於 2013-8-3 14:55 發表   7 G* B3 E2 }. F4 I/ Z, r
唔用就應該送俾人
0 P8 K7 h! g$ o4 J
! f# f& [# h  y' c- s' |, P$ t
諗深一層,撕爛同我射到丟,咪又係一樣

引用:
原帖由 signdx 於 2013-8-3 00:28 發表   
4 y& w' D$ p6 m+ _做乜咁晒野....
& ~8 Q! |2 {( P+ K8 l+ x
8 B# v3 G7 @, P' x7 A( y* k$ [
引用:
原帖由 PRETTYPETIT 於 2013-8-3 01:04 發表   
9 `% K0 E$ h1 K: A3 T0 Z& l因咩事要咁做呢???
  h  |, [# ]7 {) V% N6 a. c
有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新.

引用:
原帖由 MANYAN 於 2013-8-3 01:26 發表   + k% `  q3 Z* M6 H) N
撕爛不如益人
$ s6 ]; T- Q# e
引用:
原帖由 hc1289 於 2013-8-3 01:28 發表   
2 s8 i; Q( Y  I. f好像很浪費喔' ]7 @; C' ]' g
撕掉?
' _! S; j; o' h3 b; E6 U
引用:
原帖由 ching030 於 2013-8-3 01:47 發表   
0 j( K% [5 \. A- e2 |: |點解~~~~~~~~~~
6 [$ A" \: Q9 y. i
# v8 y, k" r! m# k( d
為用舊咗.

引用:
原帖由 dummy_ac1 於 2013-8-3 02:48 發表   : f- \4 u5 c8 r7 ]" I. J9 o
同自己玩SM...?
; H+ c# a% ^7 N# }都可以咁講!

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-3 06:40 發表   ) l8 h1 o- u: |0 j/ K
雖然我都唔會整爛啲校服
8 `, p2 T8 o. _  [  a( D$ V但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛0 Z5 _: o3 y# K# }  w; J3 N
各有愛好
$ U: M: G# R' h  o
講得無錯!

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-8-3 15:14 發表   
' A0 m9 I; T! S  L3 x4 N5 ?; {5 K1 r  K1 ~
# J8 R& B+ i4 S, k

; N. k0 v& v( P, X你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦
5 `* S* F8 b* W! A1 u: f5 W
有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-3 15:48 發表   5 u, Z4 q# m" N! H$ q6 n. |! |
條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.+ f% o/ C3 c! ^' H- X
第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?
8 Q5 x! h2 y9 z5 B* t
度度都有!

引用:
原帖由 spk2001t 於 2013-8-3 16:02 發表   ( h6 O! ~+ h( C' S# H: H5 `
係咪用界刀界嗎?
2 y; X) L. ^! f乜嘢工具都出齊.

引用:
原帖由 hkgirl101 於 2013-8-3 16:22 發表   
- R% L' L* {8 Ea bit waste bor
4 B0 u, S/ v) A. \' \5 Y
有D啦!
3 c& f" C3 w1 W9 }- L6 ?+ p無舊邊有新呢!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-3 20:22 發表   
) t! ^2 j6 J" {  I3 s. m) m$ a  ]3 a% R% J, T
講得無錯!
+ P) d/ ~3 z- Z' }3 _2 \* R! U& ~; J* L* z$ L  B. C' v. C' W9 O: u
雖然我唔會咁玩

點解你要咁做~~~~~~~