嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

同自己玩SM...?

雖然我都唔會整爛啲校服, N* i$ Y2 E4 D; Y/ A! n; N: f
但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛* C7 L& s: g" H! V- t
各有愛好

三套校裙你會點用?會不會賣?

引用:
原帖由 michaelyip 於 2013-8-3 06:57 發表   
+ c8 Y6 _2 p/ Q& `0 a3 f三套校裙你會點用?會不會賣?
* j  m, \. b; }. Q- b6 \我果五套就係賣既

唔用就應該送俾人

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 21:26 發表   
9 B/ @: M3 U- H# p0 D
9 X( i, k: z& i& G+ u1 A, _自己著住來撕爛都一樣咁正!
9 ~0 y$ j" }1 K- J2 j+ r% ^: S
$ S. `% a. v: E4 R  M

" B' J0 p) Z9 Q3 X* j你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦

條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.
# ?* Z& E- e* c" T* a! x' E5 T, v第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?

係咪用界刀界嗎?

a bit waste bor

引用:
原帖由 concord 於 2013-8-3 14:55 發表   
- ]- M, Z& P8 g* `, Q唔用就應該送俾人
5 _8 `9 x( a3 K3 r% z$ N6 s; Z3 H, B9 k" r! {, O8 ^
諗深一層,撕爛同我射到丟,咪又係一樣

引用:
原帖由 signdx 於 2013-8-3 00:28 發表   2 ]' C; X1 n3 K; w4 g. e
做乜咁晒野....
% D/ d9 t& w$ Y9 v) U$ c6 y, y$ S8 C+ g$ P" {1 L3 |
引用:
原帖由 PRETTYPETIT 於 2013-8-3 01:04 發表   
2 o; p. m$ V1 J4 Z3 |, C" J8 ~/ F因咩事要咁做呢???
$ z" A3 z* E& C2 r: V
有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新.

引用:
原帖由 MANYAN 於 2013-8-3 01:26 發表   
+ r" W; ~+ T3 y撕爛不如益人
3 w8 ]5 e6 N# g
引用:
原帖由 hc1289 於 2013-8-3 01:28 發表   
/ x- S/ O9 r' x' w+ \" u5 V好像很浪費喔
) T$ T( c. S8 ?' h6 T# Q2 Z8 O撕掉?
/ E2 o8 n# J" L  \: @( f
引用:
原帖由 ching030 於 2013-8-3 01:47 發表   # o. d+ |1 X9 M+ U& J, V4 i" h/ ]
點解~~~~~~~~~~
( h4 E- B+ B( ~5 h9 a

8 A, L2 E1 R* h9 `0 S' [% f# R- r為用舊咗.

引用:
原帖由 dummy_ac1 於 2013-8-3 02:48 發表   6 A! V( S& y3 p. Q4 M/ z
同自己玩SM...?
' @- e% n9 N: X7 t' e" }# F' q都可以咁講!

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-3 06:40 發表   6 s6 L0 B4 i/ J7 r7 T3 G
雖然我都唔會整爛啲校服4 I0 m- H6 a5 k- c5 U0 ?$ a2 f: p" N
但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛
: t! m4 N! G' y8 h& ^7 h各有愛好
0 t; r3 L( X* A# I" s講得無錯!

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-8-3 15:14 發表   ! @2 H1 y1 s* c# |1 Y& z1 f; C

. s9 c7 R7 d  Y+ Z7 E( A* l4 k# m. f/ |4 P9 A* Z/ L2 Z
5 {- g  w, C0 R1 P( e* v
你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦
3 v" X; @/ j. S- f, @3 J有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-3 15:48 發表   
+ h; q* {/ T: q1 o9 g  q/ n! }5 o  L條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.
. {# X  u' N1 J2 k第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?
/ U' L, g- `6 h4 ]! c度度都有!

引用:
原帖由 spk2001t 於 2013-8-3 16:02 發表   - b8 S: N6 X! Q
係咪用界刀界嗎?
1 a, `- P1 X2 `% G6 g乜嘢工具都出齊.

引用:
原帖由 hkgirl101 於 2013-8-3 16:22 發表   
( s8 {4 k. r. @$ v& Z& F9 y# Ia bit waste bor
2 y/ _+ N* |- n  w' V/ X% P; Z有D啦!! c, Q" s/ v3 ^0 h) s: o
無舊邊有新呢!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-3 20:22 發表   
$ b& ~2 K+ |+ [0 s* D; c
. V9 [: U6 p; i; Q講得無錯!
5 e8 }' c' ]" p2 _; v* l, x$ u  x6 m/ d7 _8 X* W6 f: X/ A: f, d
雖然我唔會咁玩

點解你要咁做~~~~~~~