嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

同自己玩SM...?

雖然我都唔會整爛啲校服$ M+ ?! l  g1 l, J1 t- {; }
但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛% O$ d% Y/ X) m- J. \2 G4 f& a
各有愛好

三套校裙你會點用?會不會賣?

引用:
原帖由 michaelyip 於 2013-8-3 06:57 發表   
% @: U6 |; b. d- x  Q, R三套校裙你會點用?會不會賣?
" {7 i, ]9 a9 v, v% K; L, G我果五套就係賣既

唔用就應該送俾人

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 21:26 發表   
5 \7 X, H9 R* Z# ?, i
: V) Z1 u# H7 h. |" r5 y4 Q% [) u5 D自己著住來撕爛都一樣咁正!
# ]- q+ z  T  ?8 d+ K) ]8 W2 X& A% B, c4 Y; @( x

5 {9 t9 }- T% \  n- O你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦

條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.
  p; Q# `' W1 ~3 m9 X4 v第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?

係咪用界刀界嗎?

a bit waste bor

引用:
原帖由 concord 於 2013-8-3 14:55 發表   
9 A4 B( X- E5 M唔用就應該送俾人
$ V' j  t9 \5 x. F- `! Z+ K
4 @8 m1 L& Z. R# U2 d+ s諗深一層,撕爛同我射到丟,咪又係一樣

引用:
原帖由 signdx 於 2013-8-3 00:28 發表   " n7 X0 t9 |- x; |5 p4 T& g8 v
做乜咁晒野....
' |# B7 G( j% P- w
' F# D2 v5 r: A9 g9 n( S7 U
引用:
原帖由 PRETTYPETIT 於 2013-8-3 01:04 發表   
' J; Q- q4 c1 ?) x0 |" b因咩事要咁做呢???
* ^# e. ]) s' B
有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新.

引用:
原帖由 MANYAN 於 2013-8-3 01:26 發表   
. N' y  \8 `1 l" ^& x  @7 Q撕爛不如益人
. T& F6 C8 v# b  ]) F
引用:
原帖由 hc1289 於 2013-8-3 01:28 發表   
) h; R* e- ?. A8 {* Q& }$ E$ B# X好像很浪費喔
3 B1 U0 W# ?& T, k撕掉?
& e1 z$ `. a$ @  T, p5 O
引用:
原帖由 ching030 於 2013-8-3 01:47 發表   . {* a& j7 w1 T5 `8 y
點解~~~~~~~~~~
; G" Z2 e0 @5 O" y
, n& w5 H; n. k+ t, L) S" W
為用舊咗.

引用:
原帖由 dummy_ac1 於 2013-8-3 02:48 發表   
8 a) y4 {, X# q. u. _% u+ Y3 Q% J/ R同自己玩SM...?
$ u+ U- ~! h# E; c' @
都可以咁講!

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-3 06:40 發表   
) W/ `) r( l4 d& P" n( Q$ L雖然我都唔會整爛啲校服, S! I4 O' l  E
但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛$ i0 _- ~0 z; y
各有愛好
! C8 a! U3 L; I* ~& t
講得無錯!

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-8-3 15:14 發表   
% t2 t, z7 S+ _1 l1 d9 Y- b
* h; |) S% H  M$ ~: m
0 I& v9 |& k# H- A3 e6 @8 V1 A
3 Y+ q" t0 [- P/ D6 U6 y& u9 U$ Y你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦
; g" H0 J  g8 d! q. ]1 ?# E有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-3 15:48 發表   - V/ K* T+ _3 ~3 T3 @3 Q& H4 O% q
條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.
9 E! Q/ E. E5 ]' T  Q第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?
# m! F/ d, b/ p) ~; V2 e+ y
度度都有!

引用:
原帖由 spk2001t 於 2013-8-3 16:02 發表   
  `, ^$ H& n0 W  `係咪用界刀界嗎?
% C# k0 M+ }) [3 L& L+ C- k
乜嘢工具都出齊.

引用:
原帖由 hkgirl101 於 2013-8-3 16:22 發表   ' L# I& ~- Z7 w, C6 D! D3 }
a bit waste bor
7 |, f: j! y' z. x$ J6 I, M4 S有D啦!) g8 e+ P6 u1 K( |6 R- N
無舊邊有新呢!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-3 20:22 發表   
/ x" `2 u, u! u1 V: U3 D. B8 P% D4 u" W3 a
講得無錯!
# o+ j" p* j0 U  G9 Y, p

+ k# P* `0 L2 u+ s3 g5 k, e7 S雖然我唔會咁玩

點解你要咁做~~~~~~~