嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

同自己玩SM...?

雖然我都唔會整爛啲校服
0 _" O0 G, f, u! h' W- v但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛0 s  |' o8 j- l8 H
各有愛好

三套校裙你會點用?會不會賣?

引用:
原帖由 michaelyip 於 2013-8-3 06:57 發表   
. O# J: T& \$ I3 l  m  V5 S4 {三套校裙你會點用?會不會賣?
, A0 D, x' s8 u% Z# L/ ^5 I
我果五套就係賣既

唔用就應該送俾人

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 21:26 發表   3 N; S3 G2 q3 z- n& H3 r

# H: J: d! R: J7 f自己著住來撕爛都一樣咁正!
3 y, l- B/ x0 L6 [1 U, c0 R/ b4 Q. ?
/ J5 l  u/ e! N0 V- M4 l7 Q
你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦

條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.
0 @( Z+ Z/ h6 T6 g' W& X/ m$ F3 J第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?

係咪用界刀界嗎?

a bit waste bor

引用:
原帖由 concord 於 2013-8-3 14:55 發表   
4 {, C6 ~' B$ P' k: L2 q唔用就應該送俾人
4 M- p: `0 w# |# J* j0 S3 v. d6 D- C" z1 U3 T) W( d7 z" [0 p
諗深一層,撕爛同我射到丟,咪又係一樣

引用:
原帖由 signdx 於 2013-8-3 00:28 發表   7 a  j$ a2 z: }& M
做乜咁晒野....
2 x3 r& ^, n& s' t2 d0 O* }& ?
! j" c( d7 p+ @3 Z& @1 x( R
引用:
原帖由 PRETTYPETIT 於 2013-8-3 01:04 發表   
9 C$ C6 S3 R8 ~2 |因咩事要咁做呢???
5 j& Y( D8 h6 k) s! o9 Y有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新.

引用:
原帖由 MANYAN 於 2013-8-3 01:26 發表     d' a/ {: `9 d6 A1 j! x9 Q
撕爛不如益人
3 Y% K% J6 ]+ `8 @+ L
引用:
原帖由 hc1289 於 2013-8-3 01:28 發表   ; O; @# ?" g: `5 a2 t
好像很浪費喔
, ~% H( E, K  O; `% P撕掉?
- G0 @" e' ]' |
引用:
原帖由 ching030 於 2013-8-3 01:47 發表   6 O5 h, X. K6 c2 a  i
點解~~~~~~~~~~
, n& X; Y/ Q) c% X+ l* T& @

7 t9 [6 r+ W' {; Y0 ^& v為用舊咗.

引用:
原帖由 dummy_ac1 於 2013-8-3 02:48 發表   ' G' ^4 {0 z. _0 L4 _6 T7 H9 f
同自己玩SM...?
( a& ^. Q4 e! C3 b* {% Q4 Z. m8 a
都可以咁講!

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-3 06:40 發表   
6 `5 d  V7 N. D& {) k雖然我都唔會整爛啲校服/ Y8 \3 F0 A) \& Z# h1 x8 R# M$ N0 ?
但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛
& M! r+ G8 V" W- _) c5 j* r( t+ q, G各有愛好
+ C5 n& _/ s! m6 _0 S7 ^. U講得無錯!

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-8-3 15:14 發表   
: I! k9 ^/ e' b  X
7 X, ]! {7 v0 e( Y: B
  z& A) `3 H8 W8 m) b
, I! I4 ^& W# q2 t你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦
+ N8 m" E" R5 t* {; {4 ?' W
有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-3 15:48 發表   4 ?0 o1 c, y/ d9 m9 c2 w
條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.3 c7 p  H) h8 m$ N
第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?
6 T1 c0 b! _7 C! O$ @) p度度都有!

引用:
原帖由 spk2001t 於 2013-8-3 16:02 發表   
& X$ H; e4 C/ m2 Z. W  h; |! i係咪用界刀界嗎?
/ f" ?+ E3 O  f! O2 r1 |( D2 i
乜嘢工具都出齊.

引用:
原帖由 hkgirl101 於 2013-8-3 16:22 發表     }- L5 |4 m+ e2 p; {0 i
a bit waste bor
! Z' E' W7 |! E, O% \有D啦!1 q+ W6 y4 y+ V+ d  t
無舊邊有新呢!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-3 20:22 發表   " L6 j! f. M+ S
' s  i& J( T) L! y1 Z5 i- t3 T
講得無錯!
: e! a& y! v" u. b& s) G0 R( n
2 z- F2 v4 s4 R* I雖然我唔會咁玩

點解你要咁做~~~~~~~