嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

同自己玩SM...?

雖然我都唔會整爛啲校服1 Z' G+ b( N: \
但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛6 L* W" p6 v, D: f' k" Q+ i
各有愛好

三套校裙你會點用?會不會賣?

引用:
原帖由 michaelyip 於 2013-8-3 06:57 發表   
" g) @3 M( P  S, @三套校裙你會點用?會不會賣?
  L) c" z9 }8 p6 N
我果五套就係賣既

唔用就應該送俾人

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 21:26 發表   
( g' X! i. W1 w" s6 V- P9 W" J/ Z0 S% y% v# L  b( V1 w. \( Y
自己著住來撕爛都一樣咁正!
; f( W8 m& `( Z+ t8 X8 T0 l) B9 ~' p( @; s3 Q
" R0 K. I7 `7 _4 c7 C2 ?2 v' O
你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦

條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.2 Q1 ]/ h- E9 H+ p4 r  e
第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?

係咪用界刀界嗎?

a bit waste bor

引用:
原帖由 concord 於 2013-8-3 14:55 發表   
$ [! J+ S. I$ c2 c9 Q; C. u% m6 U唔用就應該送俾人
' K" t3 p! F& L  ]1 i

" U7 o+ x: k8 C# r諗深一層,撕爛同我射到丟,咪又係一樣

引用:
原帖由 signdx 於 2013-8-3 00:28 發表   0 K8 _/ S8 D- L7 ~
做乜咁晒野....
' I- B8 f9 X3 _% b4 H3 O
9 }. v% t/ h$ ]4 s* L% U
引用:
原帖由 PRETTYPETIT 於 2013-8-3 01:04 發表   
- _; e% u6 q) y: g因咩事要咁做呢???
+ O1 L2 w, o% g5 v! R2 J* B
有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新.

引用:
原帖由 MANYAN 於 2013-8-3 01:26 發表   3 w/ T# M6 m9 p* o. T; D* ]
撕爛不如益人
% L% }( t- g2 Q
引用:
原帖由 hc1289 於 2013-8-3 01:28 發表   8 }- X1 z0 }2 ~
好像很浪費喔
; ~+ J, O) }8 ?* \2 t/ w( N撕掉?
5 K. i0 k0 F0 p
引用:
原帖由 ching030 於 2013-8-3 01:47 發表   ) T0 f+ a% k; S- \) W# ?/ e
點解~~~~~~~~~~
  W4 H* J" M7 a
. G: z) x9 @$ n4 H) q; _* J: Y
為用舊咗.

引用:
原帖由 dummy_ac1 於 2013-8-3 02:48 發表   
! |8 [" ?5 V1 F5 G( m7 S) ]同自己玩SM...?
0 u6 D! m: S' Q  v4 l9 M+ w都可以咁講!

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-3 06:40 發表   
7 I. C8 a1 h* S" O+ I雖然我都唔會整爛啲校服
, S; ~, b+ U; W% H- W6 Y7 Y2 T" W但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛% X; A- p8 A! r$ w
各有愛好
2 @4 T( [; i$ W. C3 S/ A8 f4 [講得無錯!

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-8-3 15:14 發表   
( ?! k( u" i0 ]- }: Y3 E( k) [2 x* A9 Y5 H8 _# O
8 ^6 L4 E8 g# o2 a# l- g6 y  [
' k/ _( Z$ ]0 _! L7 J" _* M
你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦
  `) G, I& @# u$ I& I1 z( Z有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-3 15:48 發表   6 l! n- a3 F3 D( f  k! B
條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.5 D( k) w, `, y+ H; ~: F  h2 b
第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?
* e% H6 A! b; T# O6 Q1 a) H度度都有!

引用:
原帖由 spk2001t 於 2013-8-3 16:02 發表   
) u: u+ e; @: T係咪用界刀界嗎?
" L: @+ j/ h: O, `: `9 i) r+ q8 j乜嘢工具都出齊.

引用:
原帖由 hkgirl101 於 2013-8-3 16:22 發表   
3 O+ i" Z+ L1 k; x3 q! G, ka bit waste bor
& m: E: ]' M6 G
有D啦!
' o4 p* `* W* G% g- R. G5 n/ I無舊邊有新呢!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-3 20:22 發表   ' M. Q# X' c. L1 ?5 R, b
6 j# g9 n* V: p* S, P
講得無錯!
1 u! R  E. f6 R; y4 I) H3 v7 z$ m) D
雖然我唔會咁玩

點解你要咁做~~~~~~~