嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

同自己玩SM...?

雖然我都唔會整爛啲校服
2 O8 A' y6 k+ S; A# Q& @但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛! P9 [$ s* v  l& G6 `! L! s7 g
各有愛好

三套校裙你會點用?會不會賣?

引用:
原帖由 michaelyip 於 2013-8-3 06:57 發表   * ~% o0 y" D, H( w7 z5 G
三套校裙你會點用?會不會賣?
+ v4 ~; i$ V# b8 S# W$ }' E2 `2 j0 u
我果五套就係賣既

唔用就應該送俾人

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 21:26 發表   
( l; j4 [9 N) G% p6 S( T. z" G  p& l  j
自己著住來撕爛都一樣咁正!
) I/ \3 A+ p3 p
& d5 e9 Z, w& p
. y1 u& w! n+ _: @你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦

條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.
! A; }$ b; \7 I1 x4 f5 D6 k8 H5 B* S第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?

係咪用界刀界嗎?

a bit waste bor

引用:
原帖由 concord 於 2013-8-3 14:55 發表   
: F2 f5 n$ ^- H! H& q唔用就應該送俾人
4 x4 Z+ v* K$ u
+ N" w2 g2 G9 X) h諗深一層,撕爛同我射到丟,咪又係一樣

引用:
原帖由 signdx 於 2013-8-3 00:28 發表   
" q" V6 v+ h) E6 B3 Y* ^+ y9 p- y做乜咁晒野....
. M8 T& J6 I/ T' k' s6 o+ H  `3 Z; `4 L
引用:
原帖由 PRETTYPETIT 於 2013-8-3 01:04 發表   
( s; g# L1 h6 ~" C因咩事要咁做呢???
0 e* {1 G4 t; z. ]( t" N3 R0 T
有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新.

引用:
原帖由 MANYAN 於 2013-8-3 01:26 發表   
$ q2 ?/ F3 S3 {) x' P9 s撕爛不如益人
" x. i" O. ~. K1 d7 s6 \
引用:
原帖由 hc1289 於 2013-8-3 01:28 發表   ! |# h5 I# c% L; m* `3 [5 S
好像很浪費喔. k% s! W. l! d5 e: u
撕掉?
0 p; l5 K5 g6 v- q* u6 Q4 Z
引用:
原帖由 ching030 於 2013-8-3 01:47 發表   
# j+ i) p2 T% q0 j2 ^9 H- `點解~~~~~~~~~~
5 R: q( J# p5 z7 d' L% W
" O. R$ H$ M& |2 ~( ?- i
為用舊咗.

引用:
原帖由 dummy_ac1 於 2013-8-3 02:48 發表   
6 H4 P( q& K4 |3 m4 w同自己玩SM...?
& l6 ]9 M/ P7 e3 _: U* T9 p) j都可以咁講!

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-3 06:40 發表   
8 p* i: R0 L( |- x8 j& B雖然我都唔會整爛啲校服
( ~. {9 R1 c# I  F& m但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛
% p) e, i# f1 j3 \5 v各有愛好
/ _! M3 }6 D* L( v* ~5 E8 }/ ^% [6 [
講得無錯!

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-8-3 15:14 發表   
/ y$ f/ i) l1 g
  J, D% z+ d# _& U" `# e6 w6 L  \8 a4 L6 Q

; ?" ^* f1 E* |7 s你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦
/ {0 c1 @8 A; E5 Q
有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-3 15:48 發表   / s- e6 [. y" b) b: T2 ~5 f. X
條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.
% r+ _8 ~9 R0 D, T' s第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?
$ z$ i& d+ {8 `, `! n度度都有!

引用:
原帖由 spk2001t 於 2013-8-3 16:02 發表   $ d2 U; ]& ], _1 G! u8 ]
係咪用界刀界嗎?
; L9 U' _" Y1 g4 q0 a) C乜嘢工具都出齊.

引用:
原帖由 hkgirl101 於 2013-8-3 16:22 發表   
+ ^3 n8 F. P$ L1 E0 Q8 ka bit waste bor
5 I: D* W  @$ K$ ^6 j# W: ~有D啦!
* O4 U2 q, ~4 N5 e, R( |6 w無舊邊有新呢!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-3 20:22 發表   
3 ~3 |5 h0 f; t# ?1 h. l0 f+ Y! m! `0 v, j
講得無錯!
6 R* O  c% K4 X/ G: @" _  Q
# W) D5 D7 r3 X0 v
雖然我唔會咁玩

點解你要咁做~~~~~~~