嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

樓主獸性大發

what a waste

呢件有冇底裙連埋

無論如何 喜歡就好

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-8-4 04:53 發表   7 `0 ^7 `  V# J- k* v% t1 B
呢件有冇底裙連埋
! ^! X7 j; ?! z
' I4 n; n- t# q8 s% k
呢件應該無

好有sm feel... 不過咁撕法浪費O左O的...

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2013-8-4 20:07 發表   ; q5 M5 r/ H: Z! _4 e
好有sm feel... 不過咁撕法浪費O左O的...
: m2 a6 \1 N2 x! r/ k' }! q

: i$ F; W& E; R& U  ?0 s我射到啲校裙黃哂攞去丟咪又係咁

爛曬囉,但我係你既話第二朝五點零丟係學校門口,然後係附近扮等巴士。

既然都撕破了!!
1 o6 H# [+ f7 O3 Z要不要在上面狂射精XDD

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-8-13 19:35 發表   
" G, b! o" [$ l1 d既然都撕破了!!
/ r7 W- t9 T- j  D要不要在上面狂射精XDD
) u: }6 T) L* M3 m& Y' g有呀!' M" z& V! _$ y
射完之後洗返乾淨,留返下次用來包住JJ打飛機.

引用:
原帖由 2206 於 2013-8-12 22:14 發表   : z1 N' I2 a0 N/ u! h: O
爛曬囉,但我係你既話第二朝五點零丟係學校門口,然後係附近扮等巴士。
9 Y/ D1 x4 h& C著住校裙?

玩得咁大呀∼∼∼∼

我今晚再行動,再撕校裙,都是秦導,4 x+ Y' |3 }% b! L: N8 e# @6 L5 @
因為條裙校不夠完美,所以撕毀佢.
3 m  G. V0 Y9 u! q' u, t撕毀之後還有2條秦導.

Good idea, 下次試下咁玩

今次點樣撕法呀?

容易買翻既玩下冇所謂...

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-13 20:03 發表   2 P* P: `8 Y( [" z
  L% Q% v8 t. ?) P
著住校裙?
唔係呀,掉條爛晒既校裙掉係學校門囗,然後自己係附近食花生,不過梗係要搵個冇人既時間啦
* q1 ?8 W6 @  @0 p1 V' z7 G' x+ o* l- O* O5 u

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-14 02:00 發表   ( G9 h- C/ U5 Q7 t) u0 D* v
今次點樣撕法呀?
8 h2 C: [4 `( e- H- B, s8 R0 ~9 T
左右兩邊的線位撕開,撕到去就果度,,& [  X# W$ x, j
撕到呢度,再留返下次再撕.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:04 發表   
6 x: J' B/ E) f8 N* ^& f容易買翻既玩下冇所謂...
" n' |; L4 e1 ]2 G. U
好易買,我仲有兩件呢款,有件仲係未開封.

引用:
原帖由 2206 於 2013-8-14 03:18 發表   
  S2 Y; S2 j9 Z, q! ^. f8 r* V/ `$ m) m唔係呀,掉條爛晒既校裙掉係學校門囗,然後自己係附近食花生,不過梗係要搵個冇人既時間啦
  o% d7 I/ J0 T9 i咁果件咩校裙來呀?
; h" K  Z% f+ ~! ]3 h之後有無拾返佢呀?