嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

樓主獸性大發

what a waste

呢件有冇底裙連埋

無論如何 喜歡就好

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-8-4 04:53 發表   
( q/ U' ]! [" ]/ F呢件有冇底裙連埋
% R$ Q7 x5 T. v8 P# `. s6 n# `8 R. R0 z- ]3 N
呢件應該無

好有sm feel... 不過咁撕法浪費O左O的...

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2013-8-4 20:07 發表   0 V+ j  j& G; }( R5 t/ {7 y
好有sm feel... 不過咁撕法浪費O左O的...
) Y/ r& p; k: g6 t- r

% n: L- q+ I, z& R  p$ h  P6 R我射到啲校裙黃哂攞去丟咪又係咁

爛曬囉,但我係你既話第二朝五點零丟係學校門口,然後係附近扮等巴士。

既然都撕破了!!; C  U. {" P& M1 ~" |$ h$ t( {( B
要不要在上面狂射精XDD

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-8-13 19:35 發表   8 q8 k- d5 D3 V& O( w' O1 Z
既然都撕破了!!
1 s: f6 Q8 p: L, Q/ `要不要在上面狂射精XDD
. L* x7 H$ x1 E, m4 ~有呀!7 W. K: X+ F! U8 f( j6 I3 ^& K
射完之後洗返乾淨,留返下次用來包住JJ打飛機.

引用:
原帖由 2206 於 2013-8-12 22:14 發表     I2 G& M( ^7 G( C; w2 w
爛曬囉,但我係你既話第二朝五點零丟係學校門口,然後係附近扮等巴士。
; l* u7 ^  I' x8 u- C/ h3 v
著住校裙?

玩得咁大呀∼∼∼∼

我今晚再行動,再撕校裙,都是秦導,# Q/ q5 U5 W) h2 x- E
因為條裙校不夠完美,所以撕毀佢.
% c9 d: N* u0 v$ A; |/ m5 `* P撕毀之後還有2條秦導.

Good idea, 下次試下咁玩

今次點樣撕法呀?

容易買翻既玩下冇所謂...

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-13 20:03 發表   
* A) X- E* d7 J- |5 Z# G8 E& |5 F! a2 i) ]* K2 f
著住校裙?
唔係呀,掉條爛晒既校裙掉係學校門囗,然後自己係附近食花生,不過梗係要搵個冇人既時間啦
# x; d% Y& V* M$ @4 P  \' n+ x& h) G# e: `

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-14 02:00 發表   # Q' e" W7 l& ]
今次點樣撕法呀?
' f. `, T) T) Q5 R6 m, i3 v5 ^' p左右兩邊的線位撕開,撕到去就果度,,: [' t- Q. y" ^- k% U
撕到呢度,再留返下次再撕.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:04 發表   
3 U4 ~" H3 J# \& i容易買翻既玩下冇所謂...
9 M0 R( D( E4 ]4 u" {; V2 W4 @7 I
好易買,我仲有兩件呢款,有件仲係未開封.

引用:
原帖由 2206 於 2013-8-14 03:18 發表   
) `- Q; W0 W+ z% r2 O5 {唔係呀,掉條爛晒既校裙掉係學校門囗,然後自己係附近食花生,不過梗係要搵個冇人既時間啦
0 D6 G/ ?$ x- ]8 M咁果件咩校裙來呀?
% s2 S. ~6 [' O( C- g" c之後有無拾返佢呀?