嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

樓主獸性大發

what a waste

呢件有冇底裙連埋

無論如何 喜歡就好

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-8-4 04:53 發表   1 z: ]( w. s( r# _- v; C% X' p
呢件有冇底裙連埋
: F2 h7 D$ f4 i& I/ o  m* Q, l

1 H) [* P; q; e- o! `呢件應該無

好有sm feel... 不過咁撕法浪費O左O的...

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2013-8-4 20:07 發表   
" _9 J- _8 Y/ M0 \7 a1 v好有sm feel... 不過咁撕法浪費O左O的...
! Z1 {' |2 P" t; C# ^; @6 I4 I& l( Z/ T- \: j
我射到啲校裙黃哂攞去丟咪又係咁

爛曬囉,但我係你既話第二朝五點零丟係學校門口,然後係附近扮等巴士。

既然都撕破了!!
9 a! {* @$ _+ M要不要在上面狂射精XDD

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-8-13 19:35 發表   ) a0 `' I3 X+ y
既然都撕破了!!
+ y. k: h9 T" i7 q要不要在上面狂射精XDD
, n8 b8 l9 X7 X# J4 v
有呀!
! W7 R0 c1 d# D8 ^  h( _/ s- f' j6 k射完之後洗返乾淨,留返下次用來包住JJ打飛機.

引用:
原帖由 2206 於 2013-8-12 22:14 發表   
1 j2 W( x" n/ D! O* u; C爛曬囉,但我係你既話第二朝五點零丟係學校門口,然後係附近扮等巴士。
/ ]) s3 |) }3 _5 ^. `' X$ k
著住校裙?

玩得咁大呀∼∼∼∼

我今晚再行動,再撕校裙,都是秦導,
. E- B" M; p( y# W! u因為條裙校不夠完美,所以撕毀佢.$ A; _" I* O. L% p- }# J
撕毀之後還有2條秦導.

Good idea, 下次試下咁玩

今次點樣撕法呀?

容易買翻既玩下冇所謂...

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-13 20:03 發表   % U- d; x; _4 c5 ]& I9 p+ i

) O+ }  \+ ?$ A$ {% {) ]+ R9 \著住校裙?
唔係呀,掉條爛晒既校裙掉係學校門囗,然後自己係附近食花生,不過梗係要搵個冇人既時間啦
# R3 |' N- A8 p: _; [3 Y
  f$ [( o6 ^* _0 c8 d% V7 _4 D1 X[ 本帖最後由 2206 於 2013-8-14 03:19 編輯 ]

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-14 02:00 發表   9 G. q9 g, D) _
今次點樣撕法呀?
7 _; \4 w) b0 m5 T
左右兩邊的線位撕開,撕到去就果度,,/ b  V6 ]* q$ x) }
撕到呢度,再留返下次再撕.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:04 發表   
+ \2 }3 |) ~/ h" A: G$ c6 j' T3 [容易買翻既玩下冇所謂...
) c' l! c, V# T. \) T- e: ?
好易買,我仲有兩件呢款,有件仲係未開封.

引用:
原帖由 2206 於 2013-8-14 03:18 發表   0 t/ j2 S6 u5 E# V( o
唔係呀,掉條爛晒既校裙掉係學校門囗,然後自己係附近食花生,不過梗係要搵個冇人既時間啦
; c) W  H$ c( h* J
咁果件咩校裙來呀?( e. `' d7 V; ]: |9 u
之後有無拾返佢呀?