嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

樓主獸性大發

what a waste

呢件有冇底裙連埋

無論如何 喜歡就好

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-8-4 04:53 發表   ( x1 C; ^9 N. q6 J1 K" e( I' t5 |- A
呢件有冇底裙連埋
( {* l1 o) n  I" A5 k
2 F! s6 u) I- C  N4 m0 [/ x! x
呢件應該無

好有sm feel... 不過咁撕法浪費O左O的...

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2013-8-4 20:07 發表   & n! |% d; j$ E4 m
好有sm feel... 不過咁撕法浪費O左O的...
: ]% a( g6 k5 D& q# B8 ^  o

' r5 m. p7 J- v2 F' Y* c我射到啲校裙黃哂攞去丟咪又係咁

爛曬囉,但我係你既話第二朝五點零丟係學校門口,然後係附近扮等巴士。

既然都撕破了!!4 s/ ]. f8 Y8 U/ p1 o
要不要在上面狂射精XDD

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-8-13 19:35 發表   
# R( k' u1 k1 t  ~" `. T既然都撕破了!!/ P( ?5 W( y$ B3 ?# o6 v3 ]
要不要在上面狂射精XDD
1 Z: J& l: W+ j0 z7 D9 u% n* ~有呀!$ {$ U7 e' Z& ]* r5 v( U: P) Z
射完之後洗返乾淨,留返下次用來包住JJ打飛機.

引用:
原帖由 2206 於 2013-8-12 22:14 發表   4 {7 c: F3 i7 C; V0 c
爛曬囉,但我係你既話第二朝五點零丟係學校門口,然後係附近扮等巴士。
+ B( e' m5 [( S  M
著住校裙?

玩得咁大呀∼∼∼∼

我今晚再行動,再撕校裙,都是秦導,; j" z# n: B2 w
因為條裙校不夠完美,所以撕毀佢.. _9 F( f+ |, E, @" I
撕毀之後還有2條秦導.

Good idea, 下次試下咁玩

今次點樣撕法呀?

容易買翻既玩下冇所謂...

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-13 20:03 發表   ! j& S1 W; _% w  Q+ j
& G: @; j# D( l$ F! ~
著住校裙?
唔係呀,掉條爛晒既校裙掉係學校門囗,然後自己係附近食花生,不過梗係要搵個冇人既時間啦& n- n- u- A! q7 s6 n

9 j# b8 W4 L6 y. x3 {+ B8 W4 R[ 本帖最後由 2206 於 2013-8-14 03:19 編輯 ]

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-14 02:00 發表   
% ?. u- ]! N0 X) }4 o今次點樣撕法呀?
; p' w7 b5 ]7 J* o' K& }
左右兩邊的線位撕開,撕到去就果度,,
" [' R. g' W" J: W撕到呢度,再留返下次再撕.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:04 發表   : O% _& B1 [# L4 Z& ~
容易買翻既玩下冇所謂...
7 a/ e& J) ]$ Z* h/ e4 r( ]$ E+ ?! q好易買,我仲有兩件呢款,有件仲係未開封.

引用:
原帖由 2206 於 2013-8-14 03:18 發表   
" x3 V: K2 ~4 J6 [# T+ ]唔係呀,掉條爛晒既校裙掉係學校門囗,然後自己係附近食花生,不過梗係要搵個冇人既時間啦
8 q3 ^( b& c( f' ]$ P( }$ C咁果件咩校裙來呀?
4 S! G+ v) L- v" T1 [- @/ S之後有無拾返佢呀?