嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

樓主獸性大發

what a waste

呢件有冇底裙連埋

無論如何 喜歡就好

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-8-4 04:53 發表   $ p0 X, V: f: ]  P. o# g
呢件有冇底裙連埋
0 Z1 B3 X" L, X' n: S, j$ w% R- N8 E& Y/ T) L* o# C, S* ^+ i6 f
呢件應該無

好有sm feel... 不過咁撕法浪費O左O的...

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2013-8-4 20:07 發表   ( ~. C9 e" v2 a: z0 l/ a
好有sm feel... 不過咁撕法浪費O左O的...
. O% q. I6 N4 A1 m4 N
8 ?7 E) P% B) c5 c4 p我射到啲校裙黃哂攞去丟咪又係咁

爛曬囉,但我係你既話第二朝五點零丟係學校門口,然後係附近扮等巴士。

既然都撕破了!!5 Y- J3 v& K, V" n0 a
要不要在上面狂射精XDD

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-8-13 19:35 發表   
, A/ ]7 K: Z1 K. u既然都撕破了!!
  G7 ]9 ^' Y+ [; B要不要在上面狂射精XDD
! R$ g1 F; ]& F5 |! B+ g5 N6 c有呀!
' }& ^6 u& w, N7 V# |射完之後洗返乾淨,留返下次用來包住JJ打飛機.

引用:
原帖由 2206 於 2013-8-12 22:14 發表   
2 U7 R# p% b+ l  O5 j3 Z9 w爛曬囉,但我係你既話第二朝五點零丟係學校門口,然後係附近扮等巴士。
3 {* F. H: C2 C2 F/ Z/ U/ f著住校裙?

玩得咁大呀∼∼∼∼

我今晚再行動,再撕校裙,都是秦導,
# L" @* M' ~7 m$ c因為條裙校不夠完美,所以撕毀佢.
' k4 K# i/ y9 A/ r2 v( q撕毀之後還有2條秦導.

Good idea, 下次試下咁玩

今次點樣撕法呀?

容易買翻既玩下冇所謂...

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-13 20:03 發表   - ~( m* M/ j1 T  ?' U% A( q
0 a4 Q3 y' @  C' ?* [! d+ |: u
著住校裙?
唔係呀,掉條爛晒既校裙掉係學校門囗,然後自己係附近食花生,不過梗係要搵個冇人既時間啦
( D" J0 q$ [& @
$ G/ ]9 c& J9 q! d+ n[ 本帖最後由 2206 於 2013-8-14 03:19 編輯 ]

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-14 02:00 發表   
3 s4 |2 N! Q5 T3 [今次點樣撕法呀?
% D8 k! U5 W# K1 |- m左右兩邊的線位撕開,撕到去就果度,,) `4 a# U! S2 Y- e& r
撕到呢度,再留返下次再撕.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:04 發表   ! P" [) ]/ r  F$ o$ M" C; s
容易買翻既玩下冇所謂...
, D6 b: w- x& [5 Z9 g# t+ M& l
好易買,我仲有兩件呢款,有件仲係未開封.

引用:
原帖由 2206 於 2013-8-14 03:18 發表   8 _5 \' |9 Z3 T" h4 q
唔係呀,掉條爛晒既校裙掉係學校門囗,然後自己係附近食花生,不過梗係要搵個冇人既時間啦
& _* {% j4 H' B0 a咁果件咩校裙來呀?
, `) y5 a' ~. w; u# a+ \* E之後有無拾返佢呀?