嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

樓主獸性大發

what a waste

呢件有冇底裙連埋

無論如何 喜歡就好

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-8-4 04:53 發表   
2 n& N! {; i5 w9 S  V; y' E( d呢件有冇底裙連埋
5 |2 J# o+ f, A3 b
- M8 Y! k! w7 G0 Z呢件應該無

好有sm feel... 不過咁撕法浪費O左O的...

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2013-8-4 20:07 發表   
9 K8 U8 Q; G: l0 {好有sm feel... 不過咁撕法浪費O左O的...
5 L' l, O* r. f2 E. l6 y$ }
/ P0 [3 k/ h& p. d* G0 o" G我射到啲校裙黃哂攞去丟咪又係咁

爛曬囉,但我係你既話第二朝五點零丟係學校門口,然後係附近扮等巴士。

既然都撕破了!!
' V% H* `/ a7 `4 [9 @. I: |# ~要不要在上面狂射精XDD

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-8-13 19:35 發表   
, p* |* s" F- ^" t" \9 a, q- D既然都撕破了!!6 t, r( u0 K" _3 i& o
要不要在上面狂射精XDD
, k" K+ W' p9 @# T- W2 p
有呀!; [: j1 |" }' }- q2 R+ P
射完之後洗返乾淨,留返下次用來包住JJ打飛機.

引用:
原帖由 2206 於 2013-8-12 22:14 發表   
6 B1 N5 {: M) P; {4 v, W5 I5 A爛曬囉,但我係你既話第二朝五點零丟係學校門口,然後係附近扮等巴士。
; e# l, J3 y& b( c% X' r3 l著住校裙?

玩得咁大呀∼∼∼∼

我今晚再行動,再撕校裙,都是秦導,
8 }, v( v/ a4 }0 g. U2 t9 \" o, g" W因為條裙校不夠完美,所以撕毀佢.4 c  F6 }: s9 u9 W3 Y" R! F+ }! |
撕毀之後還有2條秦導.

Good idea, 下次試下咁玩

今次點樣撕法呀?

容易買翻既玩下冇所謂...

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-13 20:03 發表   
! R7 m3 m8 a; E2 x: D! i/ v4 W2 K! ^- L" ?+ X: x' q) e
著住校裙?
唔係呀,掉條爛晒既校裙掉係學校門囗,然後自己係附近食花生,不過梗係要搵個冇人既時間啦9 Q8 \$ N' Y' G4 ?' O" L) I9 `6 z! E% ~
* q, D5 }. D4 g5 q! f

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-14 02:00 發表   
2 X  Y* ^, m% Q0 T5 k今次點樣撕法呀?
# A1 `+ R& X) C; t9 j% u/ }左右兩邊的線位撕開,撕到去就果度,,
6 n& R5 z" ?* O* o撕到呢度,再留返下次再撕.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:04 發表   
6 l! f3 V  J  V3 X! U( ?容易買翻既玩下冇所謂...
1 f% A' Y+ G2 o; V/ X9 M7 b好易買,我仲有兩件呢款,有件仲係未開封.

引用:
原帖由 2206 於 2013-8-14 03:18 發表   
# v4 r% L3 ?& p! L. T) X( K" X唔係呀,掉條爛晒既校裙掉係學校門囗,然後自己係附近食花生,不過梗係要搵個冇人既時間啦
8 G9 C+ k0 _9 Q4 `/ e咁果件咩校裙來呀?
5 O! P; p+ r6 Q+ ]$ z7 N, G之後有無拾返佢呀?