嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔去買女裝校服

咁如果真光既校服難唔難買?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都好想去買,但係住係新界區........

真係唔難,看鋪伯伯好好人

引用:
原帖由 willy 於 2015-5-24 09:14 發表   
6 g7 Z  Y+ D3 L; a+ g* f0 ~
, k# u( J2 Z  A6 ]
* h6 {# a) z3 c! i去得日日, 只有三種倩況買唔到, 一係佢無你要的SIZE, 二就係無你要的學校, 三就係你去到根本唔清楚自己想要麥
* E" N" N; s+ w
第四種情況係無錢 8 A, v) E3 y7 r- w. t8 [
(唔係講笑,昍記d校服貴其他舖一截)
aaa

咁買協恩邊間平啲?

我既第一次都係奉獻左比日日記

拿出膽色, 就可以在火車橋買到優質的校服!

真的很難嗎...我也想要買的說

呢期:(最近三個月). Q2 S3 f6 S' R1 S/ X1 m
砂地 牛奶可買) Y5 u* C7 r% r7 @
火車橋可上貨/ X& Z( `8 {8 E$ N- e' L& l
不角 敗逆窮有貨就賣* p4 U: h7 Q; v2 r2 w& K
張君 地補6月話未番貨
+ `. f+ Q2 Z( w+ r) i張君 封窗買到2 R* [* e% b3 W# U) t9 C" b
封窗 砂地/細狗 窗已封
  ^* D+ p" u, q成寨 娼妓 唔L想做生意咁款
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2016-7-14 17:29 發表   $ S. J/ J5 e6 B  s
呢期:(最近三個月)
( P5 D: A+ v  T  Z7 n* g) ?砂地 牛奶可買+ W8 u/ E# ?4 B7 r% L
火車橋可上貨8 L( v' S) {. b3 ^
不角 敗逆窮有貨就賣, v, P- d( m$ a0 I6 D8 X
張君 地補6月話未番貨( V8 L7 \7 B; A
張君 封窗買到" ^3 }8 F7 J- k
封窗 砂地/細狗 窗已封* P& n& W4 g7 @* k
成寨 娼妓 唔L想做生意咁款
7 Z3 c# R! m$ X1 Q: e2 E3 T

8 o4 z$ z! X5 o
9 u$ w! Q& S1 a2 _- N砂地係砂由? 咁要試下牛奶先- T6 U3 c( t: Z8 K5 _
張君 地補係邊間? 我只知張君有牛奶, 封窗, 日月得附近好似有間, 同埋最近清盤果間" S) T  R# g! u- S3 z, P
新東三間封窗(不計張君)已全封, 話公司政策要證/手冊
! E& |, J: {6 C: }6 m' T2 U3 @/ l以附近環境, 娼妓就執咁款, 無奈生意難做
8 e$ U6 V, G9 q4 c& v  R
) T3 t& b. n+ Q% F3 c* v2 L' E4 ~, D. p; W6 K: |
另外, 請問有冇人試過夫候三力易唔易買?

回復 1# 銀禧仔 的帖子

佢地非常好客, 仲問你有冇其他校裙需要 !!!!!9 w- \2 C4 L' |6 @5 d$ A
我一路買仲一路影相, 話存檔好下次再來買
6 Q8 u: K/ y! b0 w* F( R- u
; v8 O7 W! U/ J. `$ ]0 h; J% E$ t& D: `/ j8 x6 [% k+ h( m) _' X8 b7 p
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

其實如果要訂造

有冇邊間可男子身訂造?😗😗😗

引用:
原帖由 Benjamin3310 於 2016-8-14 03:49 發表   8 I: Q4 _+ q# Q% S" E4 u' h7 \
有冇邊間可男子身訂造?😗😗😗
  n, d( y9 E1 S, a0 p- x: s; ^

9 I* S" y0 a+ n6 }5 L( E招緊租既教練, 都唔知仲做唔做; 日日有膽可以照試衫, 但應該唔造衫; 其他唔好亂試, 話係幫人買就好, 除非真係搵個女學生/媽媽級去, 如果唔係只會害大家都冇得買7 }! W" F) I5 a; g
# _. [  ]' |1 B+ ]( o  j" k

回復 71# rockman772 的帖子

想問下仲有冇影到其他相?; h/ N- {2 l. v1 j9 @$ U* p
想知大概有咩學校~~
+ }" ]% M; p$ A# Z4 C# U. ^麻煩你~~

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-7-14 22:15 發表   
, r& F+ u4 X; d# H! Q  y: k4 w

# X8 W4 j8 Q% ]1 m5 n, D% r  Y7 y7 w) _; R7 H
砂地係砂由? 咁要試下牛奶先% N/ U2 i; W1 L) c
張君 地補係邊間? 我只知張君有牛奶, 封窗, 日月得附近好似有間, 同埋最近清盤果間
- Q6 j( e; R& H4 b. d% C新東三間封窗(不計張君)已全封, 話公司政策要證/手冊 0 \, }: a9 f+ G
以附近環境, 娼妓就執咁款, 無奈生意難 ...
3 Q& P9 ]& N6 ~* R( f
張君 地補 就係日月得

話買比個女咪得囉

not bad

昌记那么好,我是女的,但是不是香港学生,一开始也怕不卖,多谢大家指点,下次去买∼

火車橋即係邊間

9龍城食完野見到曰曰記d校服就捉左條女入去買左兩套校服番去( }, P. V. `( T+ H/ ]
比想像中容易