嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然洗好煩,不過好好玩xp

好貼身呀, 好好身材, 好想做你男友

我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕

引用:
原帖由 iamcar 於 2015-6-2 23:31 發表   " ~/ v$ \- H3 x7 Q7 e' I6 b
我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕
+ r7 [( f3 F, E: C9 z著埋鞋去沖??

感謝分享!!!!

我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight

正~

我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?7 k) E/ [# z* e* B3 n+ F% @+ Q
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
$ @! R! z5 r+ h2 Y$ W0 [# m又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?

嘩,校服濕透好誘人 $ F( p! M# U, k# K% M2 D

& y% _' f- ^3 \/ Y( ?& ^0 r3 o[ 本帖最後由 748159263 於 2015-7-15 19:26 編輯 ]

引用:
原帖由 messi335890 於 2015-6-12 16:18 發表   4 J- }# m9 N0 d! Y) Y" O4 v- ~
我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight
  `! }1 y! c% l! h系呀!. b  R$ ~8 p. V
之後順便射埋囉$ s$ t" n1 \0 K+ k- j0 N$ l

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   
- r. y% D6 s; ^* `我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?3 @/ p$ P' I+ \9 F: W( M' n5 E
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
7 s) R  i' J) r0 y4 z7 k9 m又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
# b' f1 @1 Y: H4 b+ }) p* ^+ i
我直接曬出窗口,明天一早收返.4 X1 H  P; |3 v$ U' _8 T

引用:
原帖由 748159263 於 2015-7-15 19:24 發表   : i: d2 |# I. k$ Z% x' w# o9 k
嘩,校服濕透好誘人
5 h( H$ [" I  i9 R+ H哈哈!
1 L/ B8 |' Z5 `3 _

前排屋企人去旅行, 就試過禁玩, 0 u/ i* T  }3 A) S) K& v
件校服濕曬, 想除出來有少少難度......

引用:
原帖由 willy 於 2015-7-16 20:12 發表   
! A+ c" M. E4 _* d& S前排屋企人去旅行, 就試過禁玩, ' Q0 Y! K9 n. j! ^4 `4 j! ?- X/ S
件校服濕曬, 想除出來有少少難度......
4 |7 _/ B5 Q0 Q* e( A; Z無錯

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   ! J0 J) K- |. ^' s' V! i$ A3 ^
我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
; u" u5 c! q2 I( _. Q; t唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾, |" ~9 [- o* |" X) W6 S
又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
$ X9 R7 K; c. p5 S1 w
+ L+ B) ^( \8 F. X
其實校服布料比較薄,夏天咁熱濕完拎翻乾再用衣架晾起,跟住搵風扇吹住通常2個鐘內就乾晒

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-4-15 23:31 發表   ( s! ]: m/ r0 \4 f4 e9 P0 z& A
著埋吊帶底裙會正D
6 E+ t* E/ i( J4 T咪係!無一款衫新係正得過著吊帶裙黎玩濕身

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-7-16 21:35 發表     R% ~5 Q  K3 U$ }7 g- L

- }2 H; l- t( c; Z/ ?; f無錯
; V; T; @. b; }; s
+ {! q7 X! }: `$ n' x7 n. c) _) j- T* C: J! g: h2 d6 M" U
跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......

引用:
原帖由 willy 於 2016-5-5 20:02 發表   
) ^2 ]1 |- O; }4 s: e- a% ]+ H* T$ Q, Z

6 {, U, S- Y# s2 u3 @8 f1 O4 z# Z0 h
跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......
: [5 b; S+ u9 E8 L( J( t- {, a- W$ \
咁又無咁易發燒嘅
  f' O8 s4 x0 e- _

學妹出浴照......

好正 : n4 X2 g1 j5 F/ X: q# @. U
有機會試下