嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然洗好煩,不過好好玩xp

好貼身呀, 好好身材, 好想做你男友

我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕

引用:
原帖由 iamcar 於 2015-6-2 23:31 發表   
# \+ R5 {& J2 K9 J# t我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕
2 Q( a2 S- J* _
著埋鞋去沖??

感謝分享!!!!

我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight

正~

我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
/ j3 n6 z# t  W/ H. ~唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾1 c8 O8 w  h, O0 N
又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?

嘩,校服濕透好誘人 2 G7 n# E( c9 `, t

Y* S: R6 `- U[ 本帖最後由 748159263 於 2015-7-15 19:26 編輯 ]

引用:
原帖由 messi335890 於 2015-6-12 16:18 發表   2 G# u$ ^+ r- q* A7 n
我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight
* ]  P. S) L4 ~; f
系呀!5 [0 d+ o. I/ I4 S: v
之後順便射埋囉' f. M0 z' g0 w) z! A

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   . U. t8 G# X) |' I3 v0 o: s
我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?" S# N, t7 t8 d
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾- T7 K3 p# z. Q; w6 {: G, U9 @% h
7 N1 t8 b' l* n0 U; |; y$ {
我直接曬出窗口,明天一早收返.! L* ?4 g4 a( R; J" j, a

引用:
原帖由 748159263 於 2015-7-15 19:24 發表   " w2 O3 K, a- T. O# U0 v
嘩,校服濕透好誘人
3 I2 p. j# R# u  x哈哈!, _! w, i4 X6 b* E: p

前排屋企人去旅行, 就試過禁玩,
1 P' S3 y" k4 g: u2 k件校服濕曬, 想除出來有少少難度......

引用:
原帖由 willy 於 2015-7-16 20:12 發表   9 C5 D5 k. T) |( l
前排屋企人去旅行, 就試過禁玩,
. N# T9 I* `3 J0 u: ?2 s4 f件校服濕曬, 想除出來有少少難度......
  R8 o2 q0 X8 x8 [& C8 g: V無錯

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   * n/ C( g0 H  x1 F. o2 z6 }6 I& t
我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
6 B/ z: n% [8 e$ i% I唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾( e: H/ E: U$ M" r' D* x/ t# P6 F+ u( w
! `5 Q& z1 L! i# D
$ a1 K+ N% f4 ~7 ^6 E4 s
其實校服布料比較薄,夏天咁熱濕完拎翻乾再用衣架晾起,跟住搵風扇吹住通常2個鐘內就乾晒

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-4-15 23:31 發表   
/ c7 t1 U. g* R9 X1 K7 A5 W著埋吊帶底裙會正D
! w3 K0 {) |5 D0 @
咪係!無一款衫新係正得過著吊帶裙黎玩濕身

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-7-16 21:35 發表   
0 J' }$ h3 ~1 O2 V5 ^; K& H% D* ?8 ^0 `! R/ S
無錯
8 V# r0 M4 V- R8 N8 {# T$ T. ?

2 z2 d- q4 H* x7 D) e1 Q5 H
2 Q& h/ W' n" s7 z/ O0 ?跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......

引用:
原帖由 willy 於 2016-5-5 20:02 發表   
9 {. Q9 u2 G& w! H0 g4 K7 A' a0 t. @6 l

$ l* X( ^( p, _3 L$ I: r4 _, ]1 S) ?
1 Y+ a- M5 v: |6 B2 Q0 r9 B跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......
- l/ {/ U8 U1 J  F% i1 R/ [; u
咁又無咁易發燒嘅- J, O/ ^9 A# W5 S: ]) {# i

學妹出浴照......

好正 ( z* M6 p- c6 A7 ?( X. O
有機會試下