嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

制服+加多張著上身影"34

回復 18# uniformlover 的帖子

仲以為真係有得買添....

引用:
原帖由 uniformlover 於 4-5-2014 01:09 發表   
! W' p" F3 X- m2 ?平時見佢著住已經好想要,有時偷偷地都都掂下佢
6 U/ q  v; e& I  ~, @' O7 R

1 x7 F& i3 y% W& U, n* H9 y6 r2 v如果5見咗,拒公司會有懲罰嗎?
% K1 R8 l8 B9 o+ C2 P如果無懲罰的,可以賣比我嗎?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

回復 22# ZOE.HO 的帖子

有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人
" D8 v6 @. a# z* x7 z: ^
1 U2 H( l: L" r- KPS:我都係偷偷地攞來玩下咋

引用:
原帖由 uniformlover 於 7-5-2014 23:46 發表   ( U1 ^4 s6 C, [$ Z: k/ n
有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人- \# S# I2 D4 f% k5 c' Q. [2 `
7 |5 r4 j  ?, q2 j+ s- U9 h, k6 }# Z
PS:我都係偷偷地攞來玩下咋
9 E# @% Z1 O) q% n3 ]! E8 T! @6 Y
: g, Q9 m& Y4 L( j# a
甘無辦法  E; @" Z( X* j8 |/ h% j3 ^5 c
Btw,姐姐好幸福

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-8 08:46 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/hkcdtv/redirect.php?
5 d$ V: O+ p5 j) _; Qgoto=findpost&pid=857118&ptid=40592&rpnum=838375][/url]  
6 G6 d' G: ]/ X' ]$ {) y
8 w6 l! {! w- u3 K2 E2 L' h2 m. T) X1 N6 [
甘無辦法
: O8 A) {1 b( y+ A% C& V. @Btw,姐姐好幸福
  z  c. x8 A2 X; V
* P: |! y7 @; |- Y' L4 ?# C& K算唔錯咁啦. M7 F. \4 ~& O( r

. c6 i. J" h0 u; d/ r[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:45 編輯 ]

引用:
原帖由 uniformlover 於 9-5-2014 01:29 發表   2 T5 [6 a4 n4 ^7 t) v8 ~, B3 ]/ w! R) t

$ g+ \/ L/ C8 O; D4 j' L6 x, C: ?
算唔錯咁啦
# B5 N% v# _+ d' N/ @/ c# @( x+ b0 b( g& E1 ~( W5 H" z' j
公關制服是不是刀有名牌的?

回復 26# ZOE.HO 的帖子

係呀,都有一個好靚的牌仔呀
. E5 U) m- @& d5 U! Y7 k. g; [; v1 Z" |+ ^5 Y6 A! g& o1 W, \

引用:
原帖由 uniformlover 於 10-5-2014 00:29 發表   + h! Y: v. Z' _$ @* H- B7 U9 j5 N% X- s' Z
係呀,都有一個好靚的牌仔呀
9 [+ g6 C$ A# ^' b
; ?8 R: S7 I% G- x: m; v: Q
令我更加想得到一套

回復 28# ZOE.HO 的帖子

不過都真係幾難,上面張相都係襯朋友佢去左街 ,攞出來一套俾我著住(著得好睇嗎?)一套影相(PS:佢有好幾套)# ~; [: |' O. b# t
事後都幾怕佢知

著得好娣牙!!!引死人

你好好彩有咁機會。。

引用:
原帖由 michaelbus 於 10-5-2014 11:36 發表   1 g/ ~; z8 H9 ^- t! ~- _
你好好彩有咁機會。。
# v! w) j: a5 t9 i
; }. l, t$ g6 O5 Q0 x+ ~/ d擒日同挽cosplay行深水保,發現自行仿制尼套制服刀好難

回復 32# ZOE.HO 的帖子

好難做得似?
$ G  M- ~2 g3 W5 q* S) V( q8 |. v2 s: z9 s  _7 z$ }, l

制服

加多兩張著上身的, 反應好先至再加啦
1 K6 S* W& E6 u) u# X* \$ C5 L+ `- J; ?  R/ F- u, @+ c

呢套正呀
引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-4-28 23:22 發表   & W/ e( v9 h% \0 V9 I- J3 e
大家有無試過著制服呀,我覺得著住成套整齊制制,望住鏡中的自己超high ar
; i$ w% `# t% V2 u# N' H$ }& y
) d) W6 D; v8 Q) V1 I& p" ]. B! E" o

8 j: E# ?- A7 E2 ^- m3 M+ V4 \. E8 v4 n7 ]6 g2 U3 K
我最鐘意的制服

點解冇圖睇噶😂😂😂😂😂😂

不錯 仲有冇多的

我都好鍾意著制服,照鏡覺得自己好型仔😍😍😍

有冇圖啊,好想睇啊

死圖了嗎??