嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

制服+加多張著上身影"34

回復 18# uniformlover 的帖子

仲以為真係有得買添....

引用:
原帖由 uniformlover 於 4-5-2014 01:09 發表   
8 R5 U+ Q8 g3 |& N, t平時見佢著住已經好想要,有時偷偷地都都掂下佢
# ~  R* I* a" S! D9 m) n
7 H( X6 g+ {- b如果5見咗,拒公司會有懲罰嗎?
  x; E# `+ i, m* s; j如果無懲罰的,可以賣比我嗎?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

回復 22# ZOE.HO 的帖子

有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人
$ x" H& d; _# B3 F
6 |% x# _! o2 s$ |0 DPS:我都係偷偷地攞來玩下咋

引用:
原帖由 uniformlover 於 7-5-2014 23:46 發表   7 n, \2 F5 W; o1 `1 k
有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人
$ \' a0 {# }( f0 ^4 r' p3 m2 [, q5 [
PS:我都係偷偷地攞來玩下咋
/ m$ C' d3 g5 ?0 }( {5 T' t
" B* e( Z: r  T
甘無辦法
$ g4 d& i' W1 ^8 j$ j, RBtw,姐姐好幸福

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-8 08:46 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/hkcdtv/redirect.php?+ A2 }# f8 e5 r; z8 F  M% f+ x3 [1 Q/ D: F
goto=findpost&pid=857118&ptid=40592&rpnum=838375][/url]  1 K: [9 X% l5 d

/ J6 H( b6 Z( j% h+ N% r( {: s' ~" k4 c+ K. d
甘無辦法
2 C( w1 E0 U5 }. r$ Z% D: T. _Btw,姐姐好幸福
, |% h9 b3 H) a1 x/ W8 r, }0 I. J; X6 G, ?
算唔錯咁啦2 d- y) Z9 Y$ b6 [5 X8 d

|' G0 _3 B: M+ [[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:45 編輯 ]

引用:
原帖由 uniformlover 於 9-5-2014 01:29 發表   " B. G( M6 m2 J

( T# ^4 s) K0 I- k, |" h6 B# Y* `; [& L0 O$ f, c1 Q/ [1 r# c
算唔錯咁啦
! L! O" J4 h, G3 B. h" f& P* `

. \8 E* f$ O7 a0 |% z3 ^公關制服是不是刀有名牌的?

回復 26# ZOE.HO 的帖子

係呀,都有一個好靚的牌仔呀
9 g- M/ D# e( f9 v/ A- N1 P
1 _6 R4 u( N, M4 `8 A, [! d, k[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:45 編輯 ]

引用:
原帖由 uniformlover 於 10-5-2014 00:29 發表   
5 K7 w0 p  E1 B! O) t係呀,都有一個好靚的牌仔呀
( j; @0 T! W* c% k% F. M

" t% G# k. D$ _* v令我更加想得到一套

回復 28# ZOE.HO 的帖子

不過都真係幾難,上面張相都係襯朋友佢去左街 ,攞出來一套俾我著住(著得好睇嗎?)一套影相(PS:佢有好幾套)
1 R  ?6 G1 ~2 E事後都幾怕佢知

著得好娣牙!!!引死人

你好好彩有咁機會。。

引用:
原帖由 michaelbus 於 10-5-2014 11:36 發表   
* R; @" `3 w' {: H8 G3 R' Y$ ?4 }( J你好好彩有咁機會。。
$ }; [8 D3 a( @! k
. h* ]+ f( n; O擒日同挽cosplay行深水保,發現自行仿制尼套制服刀好難

回復 32# ZOE.HO 的帖子

好難做得似?
8 m; h# I( y7 i$ y# g# z. J) t2 y  {3 a3 c' \

制服

加多兩張著上身的, 反應好先至再加啦5 O) ^# D( c8 V9 Z/ p7 _

& p  a% V1 b) N# g: ^% x[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:46 編輯 ]

呢套正呀
引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-4-28 23:22 發表   7 i0 I2 T2 C! [2 w
大家有無試過著制服呀,我覺得著住成套整齊制制,望住鏡中的自己超high ar
; M) M. X( D  z8 L! Y! B  f" r' _5 N* Y+ K4 Q' K: ~

; `6 M7 \- g9 X" N& g" W- v/ T( c% e* x
" Y" s, k4 l/ \9 S
我最鐘意的制服

點解冇圖睇噶😂😂😂😂😂😂

不錯 仲有冇多的

我都好鍾意著制服,照鏡覺得自己好型仔😍😍😍

有冇圖啊,好想睇啊

死圖了嗎??