嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

制服+加多張著上身影"34

回復 18# uniformlover 的帖子

仲以為真係有得買添....

引用:
原帖由 uniformlover 於 4-5-2014 01:09 發表   9 g4 L( b/ n) I8 q3 T; d) A
平時見佢著住已經好想要,有時偷偷地都都掂下佢
+ Y; h+ @% J: ]" Z* C" r& H, E/ f4 V' u5 c
如果5見咗,拒公司會有懲罰嗎?# ]! M# x. v* A) n. \( t! V0 Q& \
如果無懲罰的,可以賣比我嗎?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

回復 22# ZOE.HO 的帖子

有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人3 X  [9 _7 H) m( }

8 {) b5 S/ U5 ]  qPS:我都係偷偷地攞來玩下咋

引用:
原帖由 uniformlover 於 7-5-2014 23:46 發表   # D3 k& M/ K" Q3 M# E6 _) }
有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人# \# V+ L7 n1 T4 k
/ s2 Q1 X7 r0 W1 }6 y; U' m
PS:我都係偷偷地攞來玩下咋
, L8 p. J; W( b) U2 {. ^
7 v9 |; s, R6 i# i
甘無辦法$ N* a/ B. C7 W$ Q
Btw,姐姐好幸福

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-8 08:46 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/hkcdtv/redirect.php?5 {! q$ u/ A/ A- ~% K& g8 A$ J
goto=findpost&pid=857118&ptid=40592&rpnum=838375][/url]  : O7 K, s7 N6 x4 c+ G
7 a1 R, Z1 b& G/ Y, R' ^$ ~

2 N/ M8 b! b" z; t3 P* Z甘無辦法
, b4 {2 B- x. [  m% XBtw,姐姐好幸福
$ G# Z9 Z9 M: a) c+ J7 x5 r

/ p# Z# T9 h0 r! E算唔錯咁啦  q& w" ?( Y* D; q! B

5 S( D" L( i5 c[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:45 編輯 ]

引用:
原帖由 uniformlover 於 9-5-2014 01:29 發表   
+ L" B8 p0 v. J- X+ R+ s3 {
. K5 L- r: g. ?* b# ~# W+ u' F2 }9 B. F& y9 B# u
算唔錯咁啦
$ c8 i' g( W( R, u6 F8 O
5 s3 ?) {2 @: a公關制服是不是刀有名牌的?

回復 26# ZOE.HO 的帖子

係呀,都有一個好靚的牌仔呀
) `3 I; y# b9 v& f
# j( ]6 O, |$ y3 p[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:45 編輯 ]

引用:
原帖由 uniformlover 於 10-5-2014 00:29 發表   9 T3 X7 b  G* v3 R9 h3 n
係呀,都有一個好靚的牌仔呀
- I. I9 @  \& B7 S  c! q

/ K& C3 o- R" W2 C) Z令我更加想得到一套

回復 28# ZOE.HO 的帖子

不過都真係幾難,上面張相都係襯朋友佢去左街 ,攞出來一套俾我著住(著得好睇嗎?)一套影相(PS:佢有好幾套)# t/ X6 i8 C$ N8 m
事後都幾怕佢知

著得好娣牙!!!引死人

你好好彩有咁機會。。

引用:
原帖由 michaelbus 於 10-5-2014 11:36 發表   # G2 B" }7 @' z: G& v# |
你好好彩有咁機會。。
% X8 x# K2 A1 b2 R6 C1 C+ ~
4 d- O- N+ b2 J  h$ a
擒日同挽cosplay行深水保,發現自行仿制尼套制服刀好難

回復 32# ZOE.HO 的帖子

好難做得似?
* Y) a0 \& c' q2 P0 X% A4 r' z* }3 X; p

制服

加多兩張著上身的, 反應好先至再加啦
& _) e9 r& h+ m3 ?# t
$ Q0 M! N9 v/ O" J9 W[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:46 編輯 ]

呢套正呀
引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-4-28 23:22 發表   $ D! a# l5 c$ s& J' k  ^( w
大家有無試過著制服呀,我覺得著住成套整齊制制,望住鏡中的自己超high ar
2 w6 C$ ?9 c' O4 v+ L, @; R) V+ L6 N. B! \0 t  i
1 J8 V+ N; l: i/ C1 z7 [% _1 y; I7 S# {4 r
# [8 C* Z- O) w3 X2 z
* ]; {. R2 Q+ |% R0 [
我最鐘意的制服

點解冇圖睇噶😂😂😂😂😂😂

不錯 仲有冇多的

我都好鍾意著制服,照鏡覺得自己好型仔😍😍😍

有冇圖啊,好想睇啊

死圖了嗎??