嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

制服+加多張著上身影"34

回復 18# uniformlover 的帖子

仲以為真係有得買添....

引用:
原帖由 uniformlover 於 4-5-2014 01:09 發表   
. v% l, a3 d1 L7 P平時見佢著住已經好想要,有時偷偷地都都掂下佢
# X% A1 O* d" D4 U) N* i8 x

4 [% B* [$ V/ C+ _如果5見咗,拒公司會有懲罰嗎?2 D6 t( }0 P) n- h. R2 L
如果無懲罰的,可以賣比我嗎?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

回復 22# ZOE.HO 的帖子

有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人) ^) @2 d7 z7 _8 [3 Z& E  H& |4 I
8 q! i9 l+ U; P7 L# U
PS:我都係偷偷地攞來玩下咋

引用:
原帖由 uniformlover 於 7-5-2014 23:46 發表   # I! q5 _8 X, v
有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人9 r+ c) |  Z' J% T6 y/ i5 g

& d4 q- W1 m% y& b- @) B) ?: B7 }& MPS:我都係偷偷地攞來玩下咋
& _) ^. Q# E( A0 U4 l/ K3 `: ^5 X- ^1 Q4 ~$ i$ R8 D. |
甘無辦法0 X8 |2 h4 D! T  m( Q3 t
Btw,姐姐好幸福

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-8 08:46 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/hkcdtv/redirect.php?( p1 f2 ^+ I# S- R, I, `
goto=findpost&pid=857118&ptid=40592&rpnum=838375][/url]  8 _6 p4 [9 k) h$ S: a
  m' X- k8 V2 U- M2 j% a& E% S* _
! y; \, u- S9 q$ _" P, Q+ c, @7 r
甘無辦法& H  b. s* d% m9 I6 y; U
Btw,姐姐好幸福
* J3 {! _0 @  S/ ]# P6 P1 u4 \- `2 u% y6 Y
算唔錯咁啦
$ `$ K; Q4 q; Z. D7 d) X) _& W- i
' b# W5 ]4 Z  w0 @+ ^1 e* `[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:45 編輯 ]

引用:
原帖由 uniformlover 於 9-5-2014 01:29 發表   1 D4 ^. P& P0 F# G% u+ D( `: \

* _0 Z: h& r) B$ O+ s- I* K; k, U6 P( Q8 ~6 u$ h7 @6 E: W9 M
算唔錯咁啦
$ ]) v1 D4 k3 D; p
3 D* L+ {! _/ @  @" C4 f
公關制服是不是刀有名牌的?

回復 26# ZOE.HO 的帖子

係呀,都有一個好靚的牌仔呀
5 g! J8 I/ A! Y% k6 {9 d$ L$ N6 ?3 A4 [" F* n6 ~' }( {

引用:
原帖由 uniformlover 於 10-5-2014 00:29 發表   
) m# D9 B, T& N( a/ }- e: B5 P係呀,都有一個好靚的牌仔呀
" j* p4 D: v6 p9 U* G" r8 ]
% W( @& `* H9 l令我更加想得到一套

回復 28# ZOE.HO 的帖子

不過都真係幾難,上面張相都係襯朋友佢去左街 ,攞出來一套俾我著住(著得好睇嗎?)一套影相(PS:佢有好幾套)3 l6 e4 u! V' l3 r3 j' e* f7 z
事後都幾怕佢知

著得好娣牙!!!引死人

你好好彩有咁機會。。

引用:
原帖由 michaelbus 於 10-5-2014 11:36 發表   
/ s, I) A8 h* N0 o你好好彩有咁機會。。
& b6 x! g8 e' [1 u0 R
0 f# a+ t' [0 l( X, o; B
擒日同挽cosplay行深水保,發現自行仿制尼套制服刀好難

回復 32# ZOE.HO 的帖子

好難做得似?% }. k, ?# |5 w! [: k- ]) o; [
+ D& r: o5 ]3 X: h5 g, O

制服

加多兩張著上身的, 反應好先至再加啦) c$ U- d$ Z2 H3 Z! F. _, p

6 o' G: V8 d4 o[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:46 編輯 ]

呢套正呀
引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-4-28 23:22 發表   
' @/ h* G  n6 @) Y# F, ?- d大家有無試過著制服呀,我覺得著住成套整齊制制,望住鏡中的自己超high ar; ^" v2 h7 X! ^; s9 O
2 R7 Z+ r: @2 T4 ?5 W
  U# q4 k* N" ?1 p  o+ o8 e
3 [+ [, h( X, @7 I+ }0 w! I5 m

5 r( d" B: ?$ U1 ^4 e* [9 I1 G我最鐘意的制服

點解冇圖睇噶😂😂😂😂😂😂

不錯 仲有冇多的

我都好鍾意著制服,照鏡覺得自己好型仔😍😍😍

有冇圖啊,好想睇啊

死圖了嗎??