嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

制服+加多張著上身影"34

回復 18# uniformlover 的帖子

仲以為真係有得買添....

引用:
原帖由 uniformlover 於 4-5-2014 01:09 發表   
8 U' F( N- G) N; N( I4 H. a; U6 A平時見佢著住已經好想要,有時偷偷地都都掂下佢
5 {& E3 N: ]& O* W) l, f! w' p+ i! f& [( Q6 f' U
如果5見咗,拒公司會有懲罰嗎?
4 R* Q' i& s4 P$ v3 L5 P' G$ U0 W  Z如果無懲罰的,可以賣比我嗎?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

回復 22# ZOE.HO 的帖子

有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人
6 W4 N; C# t2 |. P+ {: i  j# f/ A0 B/ ^! R) @& }
PS:我都係偷偷地攞來玩下咋

引用:
原帖由 uniformlover 於 7-5-2014 23:46 發表   2 R# s" T  Z' X6 E* R
有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人
1 ]6 l. {. e9 w8 b& |6 `1 i+ B4 O( b5 O# B1 e; R5 k
PS:我都係偷偷地攞來玩下咋
% S1 |. }/ K: [' [& G. K' u$ b1 _
甘無辦法' {. [1 W6 o/ w3 V2 h3 c
Btw,姐姐好幸福

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-8 08:46 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/hkcdtv/redirect.php?
  n$ u' k/ D9 Rgoto=findpost&pid=857118&ptid=40592&rpnum=838375][/url]  3 f$ x' Y" Q9 ~& M  A7 X7 b

: o7 _- h3 E) X3 u% S) G7 g, P$ N5 j9 v" H- q
甘無辦法
. ~9 F" v6 J3 |4 S7 s6 ~& I$ ABtw,姐姐好幸福
. q1 P6 m- K3 G( T
% M4 |. E  l- E3 j: ~算唔錯咁啦
4 G7 o  ^8 B: x5 J8 a. F
9 \6 Q' b2 \" x$ |! ~0 v[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:45 編輯 ]

引用:
原帖由 uniformlover 於 9-5-2014 01:29 發表   
9 [4 p! M# }6 T6 N7 f3 P9 f- z$ ~! u) s! C

& O6 B1 m. [; G算唔錯咁啦
# @( V1 k. a' H1 _3 L
" d+ ?$ \  Q) X; H- M* R# `公關制服是不是刀有名牌的?

回復 26# ZOE.HO 的帖子

係呀,都有一個好靚的牌仔呀' i! _4 R2 q* F% O5 G

0 A7 t% p: v/ e3 a6 s; y[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:45 編輯 ]

引用:
原帖由 uniformlover 於 10-5-2014 00:29 發表   
# i! v% z6 n( {/ {4 I# R係呀,都有一個好靚的牌仔呀
9 g0 O! M3 @6 p: @& h  M
  M* Z0 E4 `+ W0 r令我更加想得到一套

回復 28# ZOE.HO 的帖子

不過都真係幾難,上面張相都係襯朋友佢去左街 ,攞出來一套俾我著住(著得好睇嗎?)一套影相(PS:佢有好幾套)
) A6 v, G. K8 [  C- B事後都幾怕佢知

著得好娣牙!!!引死人

你好好彩有咁機會。。

引用:
原帖由 michaelbus 於 10-5-2014 11:36 發表   ( N9 v( x9 M, S. V9 F; [
你好好彩有咁機會。。
/ u6 z1 r; P/ d8 l) `$ ]
7 b* I; l7 [) n2 p* Z/ ?
擒日同挽cosplay行深水保,發現自行仿制尼套制服刀好難

回復 32# ZOE.HO 的帖子

好難做得似?
; z; I" u6 ]2 {
: g  \: d$ u+ P6 z/ t( X/ t! Y[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-8 11:41 編輯 ]

制服

加多兩張著上身的, 反應好先至再加啦
$ d2 \/ D# Y9 {
/ p7 H3 k6 }( k- P[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:46 編輯 ]

呢套正呀
引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-4-28 23:22 發表   . w3 v" s& S' S- Z
大家有無試過著制服呀,我覺得著住成套整齊制制,望住鏡中的自己超high ar
5 z* \+ c- X3 u# o8 R3 E" a; ~, w7 R! h5 X

2 H1 e& q9 \9 G' B: r6 u* C
6 l' @- [( M( I, R, s6 J7 U7 k, Q) V% y4 |5 B6 E# s
我最鐘意的制服

點解冇圖睇噶😂😂😂😂😂😂

不錯 仲有冇多的

我都好鍾意著制服,照鏡覺得自己好型仔😍😍😍

有冇圖啊,好想睇啊

死圖了嗎??