嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

制服+加多張著上身影"34

回復 18# uniformlover 的帖子

仲以為真係有得買添....

引用:
原帖由 uniformlover 於 4-5-2014 01:09 發表   / C# H! Y' \- k. X: p* U
平時見佢著住已經好想要,有時偷偷地都都掂下佢
- C& F8 c  c3 m- U" `' |
- S6 D4 e5 z. p如果5見咗,拒公司會有懲罰嗎?
: J1 k0 t) }, T" }0 K4 |1 w# V4 U如果無懲罰的,可以賣比我嗎?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

回復 22# ZOE.HO 的帖子

有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人
- W. C6 T5 |: o3 w
1 R+ t- J" H+ IPS:我都係偷偷地攞來玩下咋

引用:
原帖由 uniformlover 於 7-5-2014 23:46 發表   8 U& r* N& }8 V& m; C) t
有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人, V/ e/ b3 C8 `6 A0 L
1 P& k. H  |# d! A3 ^3 `0 `
PS:我都係偷偷地攞來玩下咋
' f7 z7 O0 J/ V' u
: b) s0 D8 p/ V6 B. l
甘無辦法0 c2 e1 Z% R; p" g
Btw,姐姐好幸福

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-8 08:46 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/hkcdtv/redirect.php?. E0 _. Q4 F/ U1 ]$ e1 J4 x3 B4 P* n
goto=findpost&pid=857118&ptid=40592&rpnum=838375][/url]  . u1 K. Y+ f5 Z$ f

8 t2 v1 x+ T: n$ ]
8 I6 X7 c' @5 ~( ^8 l% S) a6 d& i甘無辦法1 t" l7 V; R3 x% c
Btw,姐姐好幸福
  E' ~& f" V8 ?
( j& q8 ^: K' `& X算唔錯咁啦
& x, S: s* f% {- I% J* M
# p6 \8 f! ?4 E1 U6 S* [! p$ s/ y; A[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:45 編輯 ]

引用:
原帖由 uniformlover 於 9-5-2014 01:29 發表   
5 G7 A/ x4 i$ S4 _' v; o) \3 ^7 n, f5 Y4 y; Y) R

3 I, Z2 A1 V, l$ y! ^3 p算唔錯咁啦
3 n3 {5 D' M3 m8 D0 t

1 Z. V; _, y9 }公關制服是不是刀有名牌的?

回復 26# ZOE.HO 的帖子

係呀,都有一個好靚的牌仔呀+ H% ^1 ^6 j  A& b
6 z) E: Z/ z0 `. L: h) |, c

引用:
原帖由 uniformlover 於 10-5-2014 00:29 發表   + F# ?! d6 [3 @+ e/ j
係呀,都有一個好靚的牌仔呀
9 l- d5 Y4 C, X5 B/ s1 s0 }
9 N0 |8 [2 m, h) n6 h( f% L  B+ c" F
令我更加想得到一套

回復 28# ZOE.HO 的帖子

不過都真係幾難,上面張相都係襯朋友佢去左街 ,攞出來一套俾我著住(著得好睇嗎?)一套影相(PS:佢有好幾套)1 V+ t9 [5 a% S) W7 a  v, b
事後都幾怕佢知

著得好娣牙!!!引死人

你好好彩有咁機會。。

引用:
原帖由 michaelbus 於 10-5-2014 11:36 發表   
7 o- [4 S4 y* \/ j& y' ]你好好彩有咁機會。。
% ]8 H& T" r( M, E% Y! k# A+ Q) _3 c# L* C' L
擒日同挽cosplay行深水保,發現自行仿制尼套制服刀好難

回復 32# ZOE.HO 的帖子

好難做得似?; e, T5 A! t/ y% I: z

: g) X6 R7 _. S$ S# D/ [[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-8 11:41 編輯 ]

制服

加多兩張著上身的, 反應好先至再加啦& ^: b3 e0 K* f9 `* n' {

) h& U% ]1 L% H) V# n[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:46 編輯 ]

呢套正呀
引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-4-28 23:22 發表   
( K: f5 _# d* h" n+ c8 F大家有無試過著制服呀,我覺得著住成套整齊制制,望住鏡中的自己超high ar
( G/ ^+ \1 ]$ ?0 R0 \9 U! v) t. N+ R* a7 z1 w

& u& Q7 J/ J5 D+ [$ _) `" i- S! X7 t( D; T$ \) [
; U5 k) T( `( o
我最鐘意的制服

點解冇圖睇噶😂😂😂😂😂😂

不錯 仲有冇多的

我都好鍾意著制服,照鏡覺得自己好型仔😍😍😍

有冇圖啊,好想睇啊

死圖了嗎??