嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將校裙剪開一個孔打飛機............

將校裙剪開一個孔打飛機............

大家有無試過將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機呀?$ p# M2 e1 D; `) H( Y. _3 G
我試過呀,一出一入的磨擦JJ好鬼Hi,
0 F+ V0 }9 ?6 k: @, r/ t 都相片不雅所以唔放上來.
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔好咁浪費啦..............

直接真空穿上校裙打JJ更好, 這樣太浪費

5會整爛條裙蘿

咁做浪費左條校裙

唔好咁浪費

我最鍾意用個bra包住條J打,要有pad果D,好正,有乳交feel,不過最好是女女穿過的bra,邊度有得買?
i love bra

好浪費條裙

性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜. 8 |- `/ h; y8 z! ~7 o
比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁7 F5 F+ H" D3 e5 p8 ?; M  W

# ?2 a1 c7 w4 q4 @- x( P[ 本帖最後由 lovable 於 2014-7-18 10:08 編輯 ]
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 10:06 發表   ; V; x( x# G( @* d) j4 R7 C8 ?
性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜. $ i. G2 Q0 |& A/ y% r8 o
比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁
& x" p' }' q0 O! S& b- P) G

. O3 q7 \7 x; t2 q- Z4 [係lu!!!真系浪費><"
: e5 \, I  Q9 C) M( }- m$ y我都好珍惜條校裙,好似女朋友咁!!

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 11:52 發表   
: i4 l  H/ q( i6 Q, }$ F) p, P( q: [, A6 m
係lu!!!真系浪費>
2 i  b9 N, h+ I) ~# u3 B

5 D( J& ]/ N: \' e0 p3 L咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 11:59 發表   
( [7 U8 y  T/ S$ {" w) Q1 |8 I- h+ j* Y0 q' L" Q# G

. B* t4 R) s8 P" t咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地
- {8 ?- l6 T6 e1 N+ R" G+ R, P5 o

+ Q4 ~6 g3 V+ \4 r! m+ M: v' s唉....無言) u! S) i$ W; q% ?4 Q* ^$ A
就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!
' Q8 N, ?# X/ {更何況整爛條裙=.="""

咁做浪費左條校裙

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 16:39 發表   % r+ P& a5 G# n, n) v
& \( H4 F8 D7 V
唉....無言- b: z, u, y5 V, R: w( v) z8 I
就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!% o) x7 m8 n/ i
更何況整爛條裙=.="""
$ O2 b- A/ a6 f8 Z! T
8 G. s* N/ N; W不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過

因為我有好多條校裙,選條唔喜歡嘅來打,打完之後洗乾淨佢,曬返乾,下次再用來打過.

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 18:24 發表   
5 c9 c- S( c" n6 F! T* B  n+ \. f) a) @% H6 U7 R! `
4 E; \6 J/ A3 g5 i5 o# F
不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過
& m: |) T, E2 b2 ]' S
# C( ^/ g3 ?. v, F算了。。。樓主咁土豪,由佢去。7 A0 r+ `2 V" j# m$ p; H2 w5 _
(平時睇av都睇得多,都唔使講出面牙化)
- \0 a; [& o% Q; s% F' b- E! l佢條校裙,我就唔要lo=.="

浪費左條校裙

整爛條裙太浪費~建議直穿絲襪穿校裙打j

套裙咁貴要剪 ???
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

不,因太浪費2 Q# N8 T" L# `8 E1 G
如上述的