嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將校裙剪開一個孔打飛機............

將校裙剪開一個孔打飛機............

大家有無試過將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機呀?
/ g# m9 [. x/ V3 Q我試過呀,一出一入的磨擦JJ好鬼Hi,4 z! T: s- x, r; T* q' _3 p
都相片不雅所以唔放上來.
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔好咁浪費啦..............

直接真空穿上校裙打JJ更好, 這樣太浪費

5會整爛條裙蘿

咁做浪費左條校裙

唔好咁浪費

我最鍾意用個bra包住條J打,要有pad果D,好正,有乳交feel,不過最好是女女穿過的bra,邊度有得買?
i love bra

好浪費條裙

性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜.
5 c+ x! {( t! G3 {! r% G比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁# G1 c' m) X8 v% g7 n
  `7 Q6 ]- _7 ?7 t! g
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 10:06 發表   
9 t' E0 s1 Z' b性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜.
$ Y% w* e# A! a4 ~1 ~& i9 B比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁
2 F  H$ B- y2 G1 J+ s# O; D

7 z. s; J* u  z* n. I" t係lu!!!真系浪費><"
- g- }, J+ ~& V3 ?9 ^9 {. o我都好珍惜條校裙,好似女朋友咁!!

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 11:52 發表   ; V8 F8 h2 O/ l1 x* x" T( k+ y
$ e8 x: V3 m. |( l& d
係lu!!!真系浪費>
+ a" V9 `. d# ~
* Q2 Y" O+ b( b! f
咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 11:59 發表   
- d% q9 {* l/ _8 f- s
+ N/ o+ i8 f% L" t6 w& d7 t, l& P# |1 r+ t' I5 n" g
咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地
) w/ R* |9 [7 u8 E! T0 j  N3 |% J9 Y. U' n- R$ V5 D
唉....無言
- n" ?6 ~: E7 H6 m. H/ _2 W  ]  i/ J就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!
1 j" F- d( W( |1 H" T2 b更何況整爛條裙=.="""

咁做浪費左條校裙

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 16:39 發表   
$ y9 g5 }& o8 h2 R, w* V
  B  ~! D" |1 \+ x唉....無言
5 [8 V, P, w: h8 A$ P6 H% {就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!
$ L# r2 f, e( A' U! P更何況整爛條裙=.="""
- n6 X& A9 ~" C. ?

2 V4 [7 Z$ m9 p5 |( Y4 j5 H0 r不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過

因為我有好多條校裙,選條唔喜歡嘅來打,打完之後洗乾淨佢,曬返乾,下次再用來打過.

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 18:24 發表   - S8 T# O7 Q3 R  O! d$ f0 G( W
/ u% u7 W" k) h( p- q
# U( Q0 _4 G) N3 r1 S* y8 m
不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過
$ w9 a. S+ ?6 b1 n, i, U# s: m  N8 j! y5 j. [4 O2 Y1 i
算了。。。樓主咁土豪,由佢去。
+ q3 |6 m3 E( Y% M9 ~8 D9 V(平時睇av都睇得多,都唔使講出面牙化)
. |( Q0 @! ?7 {1 C8 M) L' ?$ Z6 l佢條校裙,我就唔要lo=.="

浪費左條校裙

整爛條裙太浪費~建議直穿絲襪穿校裙打j

套裙咁貴要剪 ???
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

不,因太浪費; s! o( {8 }  m1 h  F; B, _% g" `
如上述的