嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將校裙剪開一個孔打飛機............

將校裙剪開一個孔打飛機............

大家有無試過將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機呀?
  G4 Y4 [; ]. ^% v我試過呀,一出一入的磨擦JJ好鬼Hi,
# I' N! N6 H. T/ R' L 都相片不雅所以唔放上來.
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔好咁浪費啦..............

直接真空穿上校裙打JJ更好, 這樣太浪費

5會整爛條裙蘿

咁做浪費左條校裙

唔好咁浪費

我最鍾意用個bra包住條J打,要有pad果D,好正,有乳交feel,不過最好是女女穿過的bra,邊度有得買?
i love bra

好浪費條裙

性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜.
2 s' Q/ q( W0 a8 x  h* ?; E* D: Z比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁# [! O4 _8 C0 ^2 o( n# v
& m& y  }, _$ E) H* z1 Z
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 10:06 發表   
+ R9 Z! X6 `7 t$ W; L/ y性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜. ; b) `  i) {3 ^' H% u! C
比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁
+ N) N, K7 b- N
6 H- H5 Y1 M6 h
係lu!!!真系浪費><"
3 S- {' N" F* j. D我都好珍惜條校裙,好似女朋友咁!!

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 11:52 發表   ; o$ k$ t: t4 E' C
3 f* x/ G2 r1 l2 i& M! G& P4 f
係lu!!!真系浪費>
$ X$ f+ S0 Y6 H) u9 Q! E

' o7 I2 t! d9 x咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 11:59 發表   
( R  D+ k' d+ B7 j* r" {! s* W2 G5 e/ W7 Q$ v- E

% a( o" d( O) w: T2 z咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地
5 d% q0 k6 C$ c$ B. Q' M0 x
* e, G. c2 h8 X( ~) F+ }. z
唉....無言" \% W9 e; X7 i4 X+ Y
就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!
- s4 a9 K1 ~$ P/ A2 P更何況整爛條裙=.="""

咁做浪費左條校裙

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 16:39 發表   3 Y; n4 t3 f3 o. |- Y1 l
; ^' y, n; {* \+ `. h. O+ U
唉....無言
; {# V0 z/ j1 Y$ O就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!" n" u" q- b$ J
更何況整爛條裙=.="""
% u: b, E- @& [5 P6 u3 P

; K9 ?9 E9 I" [8 y! D0 @2 {不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過

因為我有好多條校裙,選條唔喜歡嘅來打,打完之後洗乾淨佢,曬返乾,下次再用來打過.

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 18:24 發表   
; q5 J/ l. z- H3 Y
  p5 l! z' R5 d. K7 A2 R3 e* a+ B6 Z' j9 L$ J' C2 g
不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過
, }2 K- q8 _5 c+ Z1 u. U

- o2 U" l4 ?& @, ]算了。。。樓主咁土豪,由佢去。
" L6 x! n& Y- O+ w3 c7 I& p3 k(平時睇av都睇得多,都唔使講出面牙化)
. l3 k8 r, d8 C% L佢條校裙,我就唔要lo=.="

浪費左條校裙

整爛條裙太浪費~建議直穿絲襪穿校裙打j

套裙咁貴要剪 ???
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

不,因太浪費6 \" Y% u2 v7 U& Y3 u: q
如上述的