嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將校裙剪開一個孔打飛機............

將校裙剪開一個孔打飛機............

大家有無試過將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機呀?
* T, A+ N: |7 ^5 w% d5 L1 |我試過呀,一出一入的磨擦JJ好鬼Hi,+ v4 z+ c' V' Q/ E2 [
都相片不雅所以唔放上來.
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔好咁浪費啦..............

直接真空穿上校裙打JJ更好, 這樣太浪費

5會整爛條裙蘿

咁做浪費左條校裙

唔好咁浪費

我最鍾意用個bra包住條J打,要有pad果D,好正,有乳交feel,不過最好是女女穿過的bra,邊度有得買?
i love bra

好浪費條裙

性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜.
/ x  r3 N3 R' n/ s  l7 I, x比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁4 v, ]" ~  }. {% k+ z$ p  F

+ V: i8 i; j/ w1 m; \0 C[ 本帖最後由 lovable 於 2014-7-18 10:08 編輯 ]
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 10:06 發表   : t* j  n6 ~% ]1 v+ h
性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜. ! h/ \0 |% _. b2 r. b
比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁
7 Y) {/ Y, V) s* i/ l& ?! H

/ Y6 W  z  Y4 }2 ]% L7 f係lu!!!真系浪費><"1 h8 P3 o' p& h/ ^
我都好珍惜條校裙,好似女朋友咁!!

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 11:52 發表   " f& H8 |( o, p: x0 g! J6 O

' [& C, |1 G, K係lu!!!真系浪費>
1 b, p$ Q* j: c, Q
8 {5 R- ~+ F% h咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 11:59 發表   4 M0 Z4 Y4 L( w1 F9 _. v

* g* I# `% h7 L7 L7 ]! i( J: J" B- K/ o1 D
咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地
$ V4 z% i# ^- P# J. F% a0 `4 S! N' u- \5 @; ^) R
唉....無言
, t" {' Y" E# f就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!
% P& t6 @# u/ m9 `8 A7 p' \2 d更何況整爛條裙=.="""

咁做浪費左條校裙

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 16:39 發表   : `8 P* m! l5 H7 i% z
. f9 K; k2 c) Y+ D  v
唉....無言
( x& ~+ W0 y$ N/ r; j; B' U  U+ `就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!8 j# Z# s2 C2 j) n8 R/ A& q' q) K
更何況整爛條裙=.="""
4 `4 \9 w. z2 b7 u* [

% e7 O- Y: G0 k0 G. W# ?# L) @& \" Y不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過

因為我有好多條校裙,選條唔喜歡嘅來打,打完之後洗乾淨佢,曬返乾,下次再用來打過.

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 18:24 發表   ! F- }" a) O8 E$ M( }5 A% X* v

) q8 Z: R& b2 \2 I) N) k( Q- d5 y6 Y* l1 m! v
不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過
: ]2 m# X  ]0 p7 b& W  F6 u( z0 h( P# a6 R* ~! c4 C% ?8 X
算了。。。樓主咁土豪,由佢去。' N9 j5 V% U. a$ ?( x
(平時睇av都睇得多,都唔使講出面牙化)
) O. p+ d# y# |3 b. A/ w, @; ]佢條校裙,我就唔要lo=.="

浪費左條校裙

整爛條裙太浪費~建議直穿絲襪穿校裙打j

套裙咁貴要剪 ???
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

不,因太浪費. U4 ?3 M2 Z7 O# L
如上述的