嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將校裙剪開一個孔打飛機............

將校裙剪開一個孔打飛機............

大家有無試過將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機呀?
5 x% R; ^6 q" _! v6 M我試過呀,一出一入的磨擦JJ好鬼Hi,
# j# o3 @' B) n) \, _$ v2 c 都相片不雅所以唔放上來.
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔好咁浪費啦..............

直接真空穿上校裙打JJ更好, 這樣太浪費

5會整爛條裙蘿

咁做浪費左條校裙

唔好咁浪費

我最鍾意用個bra包住條J打,要有pad果D,好正,有乳交feel,不過最好是女女穿過的bra,邊度有得買?
i love bra

好浪費條裙

性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜. 3 p% h- c6 K$ ?# t0 D
比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁
$ {0 N. D& ]& ]* O  E/ l# t. W* O% O) ?8 p/ K: K
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 10:06 發表   ) e9 U# E/ n$ L- P0 B
性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜. 1 ~; p$ B4 E% ^, s
比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁
" J- S. T$ Z4 K/ U

$ W0 ~' H  A6 L) ?# k6 V係lu!!!真系浪費><"
: a% J! l- d4 r我都好珍惜條校裙,好似女朋友咁!!

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 11:52 發表   $ ]$ K4 J# q) ]" O

% j4 L% q2 U# ~; i2 c係lu!!!真系浪費>
5 k$ f- m) A& p! f0 l3 b+ x

! j( L* H  Z& F! `咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 11:59 發表   
' V7 k. h% ~, _# J; `7 @- |4 N# e. e9 _' B" z7 @0 L" j; _

, B  E# B/ Q+ Y" \2 }咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地
: c( b- T7 r2 M9 o3 `
2 s2 C. m: Y6 ]6 ~唉....無言
+ ^. x* M, }' r* q5 X" }7 m. g; [. m就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!
! g( D0 x' q) J2 x! |8 c( M更何況整爛條裙=.="""

咁做浪費左條校裙

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 16:39 發表   
, `. K, n" C% G1 t
* w6 j% y9 d& J2 S唉....無言! a  k6 Q- S+ m' n" \1 [1 ]
就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!
" T, ^+ M) Y' ~4 B9 L1 ~更何況整爛條裙=.="""
$ B* ~: b$ z+ U3 Y% P! m# y2 a4 i3 _& S
不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過

因為我有好多條校裙,選條唔喜歡嘅來打,打完之後洗乾淨佢,曬返乾,下次再用來打過.

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 18:24 發表   
3 v+ N3 m8 W; _1 `8 y
0 x% q, [' r1 w/ F2 q) a. l9 D4 s% P/ e8 v! |4 E3 E
不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過
% J/ L9 _4 V& `# j7 o
( B0 h# C5 J& I( X( G+ `- l
算了。。。樓主咁土豪,由佢去。
1 T  v9 g* N6 F: I+ x(平時睇av都睇得多,都唔使講出面牙化); B% K7 O! y" q- L' A% C
佢條校裙,我就唔要lo=.="

浪費左條校裙

整爛條裙太浪費~建議直穿絲襪穿校裙打j

套裙咁貴要剪 ???
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

不,因太浪費
9 Q0 Z( F( ^+ r: h& g. ^, Z如上述的