嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將校裙剪開一個孔打飛機............

將校裙剪開一個孔打飛機............

大家有無試過將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機呀?
3 \" o: M& W- G  Q我試過呀,一出一入的磨擦JJ好鬼Hi,
) b% d3 Q5 U/ H& T: W 都相片不雅所以唔放上來.
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔好咁浪費啦..............

直接真空穿上校裙打JJ更好, 這樣太浪費

5會整爛條裙蘿

咁做浪費左條校裙

唔好咁浪費

我最鍾意用個bra包住條J打,要有pad果D,好正,有乳交feel,不過最好是女女穿過的bra,邊度有得買?
i love bra

好浪費條裙

性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜.
% e$ K/ y5 P4 L. [6 y比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁
( j, D5 V# |( t) Y' X) A
0 @" e. v! l; P+ X! b9 Z[ 本帖最後由 lovable 於 2014-7-18 10:08 編輯 ]
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 10:06 發表   
0 V, w. I1 p: K. j! X8 E& H性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜.
# x: J) e) q) W$ A! G比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁
) J1 P) t  O" o* B5 I8 p& k' \

# y. Z8 Z6 C, B0 ]係lu!!!真系浪費><"
# `( h" g7 V! ^, m% d+ R我都好珍惜條校裙,好似女朋友咁!!

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 11:52 發表   ) R$ U7 z! R4 Y& H0 ]0 M4 w# u

$ M, d9 A. o3 E係lu!!!真系浪費>
6 Q- Y5 h) q' N9 M6 u
0 ~. w" h& I* R9 h) Y9 D1 r
咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 11:59 發表   
; x' Q5 M9 n8 x2 [, W  ?5 s& P! C! f+ h! ?3 x
( N7 x) p1 H. ]% @1 q
咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地
) L& i! ?6 Z0 _
- P# |+ c% ^1 u9 b1 b唉....無言" j# f- @) q" j- J+ I  R7 I7 z
就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!* ?. D! a7 e8 l: y
更何況整爛條裙=.="""

咁做浪費左條校裙

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 16:39 發表   . C" t# e% C2 s& P% m: B
. \5 ^* |* {# R
唉....無言
% t% B7 D) [4 K) q, b# A" [1 H) l就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!' S5 K% G9 r& U* K( w
更何況整爛條裙=.="""
1 `1 n$ }. i% v1 ^  v% O
2 o1 L( {/ `) _, P不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過

因為我有好多條校裙,選條唔喜歡嘅來打,打完之後洗乾淨佢,曬返乾,下次再用來打過.

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 18:24 發表   
; \% \- b$ b) g9 x) m2 i/ S) W1 m, T) w7 i
/ q9 [% [/ y1 w  G2 O2 P! J/ P
不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過
0 g1 K8 L4 m" V( U0 v+ m  c

% `9 \# T5 U5 m: i' J) ?0 l算了。。。樓主咁土豪,由佢去。5 Y9 D# Z% }- v" H
(平時睇av都睇得多,都唔使講出面牙化)9 a! O5 B6 v8 W$ Q
佢條校裙,我就唔要lo=.="

浪費左條校裙

整爛條裙太浪費~建議直穿絲襪穿校裙打j

套裙咁貴要剪 ???
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

不,因太浪費
. ?) T) M& x% N如上述的