嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將校裙剪開一個孔打飛機............

將校裙剪開一個孔打飛機............

大家有無試過將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機呀?
; }4 f8 I8 B( K! r9 s1 _3 a6 f" @' H1 R我試過呀,一出一入的磨擦JJ好鬼Hi,- [2 p+ @% j5 R  I
都相片不雅所以唔放上來.
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔好咁浪費啦..............

直接真空穿上校裙打JJ更好, 這樣太浪費

5會整爛條裙蘿

咁做浪費左條校裙

唔好咁浪費

我最鍾意用個bra包住條J打,要有pad果D,好正,有乳交feel,不過最好是女女穿過的bra,邊度有得買?
i love bra

好浪費條裙

性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜.
7 r) i' w0 e% Y: B8 @. |2 I" u比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁
. E9 ?; x6 k; X$ h$ J: A$ L
  ~6 D( U. u3 X- F[ 本帖最後由 lovable 於 2014-7-18 10:08 編輯 ]
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 10:06 發表   
' i' E4 D6 D; n8 A& i2 r性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜.
$ w$ z* d9 y' N3 p6 J7 y比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁
5 O* E& Z% @! S- m4 s1 K: J/ r" h, \: d& n$ A5 n
係lu!!!真系浪費><"% |1 x# V/ h6 g
我都好珍惜條校裙,好似女朋友咁!!

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 11:52 發表   
8 h! S: D" ?4 w! j7 }  d* p6 {/ C2 E8 m, ]& n# g, n
係lu!!!真系浪費>
4 V, A* k, j6 w; |! u/ }# k5 Z7 j2 t8 Q- f& u2 l# r$ D) y8 e1 t3 b
咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 11:59 發表   
4 j& b1 v. Q: L4 ]
" y/ X5 i7 u2 c$ z
! Q# k! w# ~, l' _咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地
1 r: L4 i" }8 d7 d
1 T1 t1 P. D1 A; Z# ?7 e: k5 |8 S唉....無言0 d) r( v+ l5 P% k
就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!
8 I1 x. k+ W6 _更何況整爛條裙=.="""

咁做浪費左條校裙

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 16:39 發表   " G) [1 r8 A4 [# l: w

1 ]3 r' k9 \7 ?. S) E6 X唉....無言" m& }0 w; p; C8 J
就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!6 T$ ~: T5 ?  z% M4 v/ E1 X
更何況整爛條裙=.="""
2 @7 q, c9 W0 v1 G; c& J
! L4 d6 \! C! r9 P/ ~
不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過

因為我有好多條校裙,選條唔喜歡嘅來打,打完之後洗乾淨佢,曬返乾,下次再用來打過.

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 18:24 發表   6 n4 o4 M; F: U, K% ]
  p5 j# }" d1 J& E
- R& A6 c2 R3 F0 c
不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過
2 O. a& l/ c' {2 I5 U
5 \/ y0 x, M# [* L2 e$ f7 y+ G, P算了。。。樓主咁土豪,由佢去。3 I9 F: u& T( O6 I
(平時睇av都睇得多,都唔使講出面牙化)
$ b1 x' ~) I/ n9 B; m佢條校裙,我就唔要lo=.="

浪費左條校裙

整爛條裙太浪費~建議直穿絲襪穿校裙打j

套裙咁貴要剪 ???
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

不,因太浪費, y+ y- p9 ~1 @9 K4 M
如上述的