嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將校裙剪開一個孔打飛機............

冇試過,應該唔會試0 D( }0 |" b+ Z5 j
不過亦想像倒樓主有幾hi

其實我呢條校裙不是太貴,放且質料麻麻,所以攞來試吓咁玩囉!

你個洞開多大?
7 k) ]* q* L5 S2 b整到剛剛好?# m0 ~  v- z# Y) N7 O8 a
唔知點形容,你指用個洞塊布的邊位來磨?
  m. p* J" y0 r, ?# A- B' R. s6 F3 a好難形容個個位,希望你明* d  c" N7 K' v! Y/ I$ f
你好有創意,有機會試下

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-7-24 02:54 發表   
( y* ^  G8 r. @# E2 x( N; i) p" G你個洞開多大?
5 [6 g4 R6 X  E/ b- P9 o整到剛剛好?
) A+ o9 J& {' S5 A) H- z1 `8 H唔知點形容,你指用個洞塊布的邊位來磨?# P$ s7 W) d8 K& }6 l) i3 q2 Z
好難形容個個位,希望你明
* D; @9 X' w2 C1 z; w5 Z' k# D你好有創意,有機會試下
5 j- J1 o+ }3 ~; Z8 U. Z; D6 O比JJ大少少,

咁浪費?

引用:
原帖由 endless_sugar 於 2014-7-24 23:14 發表   
( @' w2 y$ b7 O4 v咁浪費?
! `# r2 Y# L7 w# [/ d* m
我有好多條校裙,選一條唔多喜歡來玩

我也好想試試看

太浪费了,买个飞机杯啊

咁你會點磨?

綜合資料後建議如下:
9 T( a4 Z1 Q( a+ ?僅有一條校服裙/一套校服,當女朋友愛惜錫住著同勤洗熨打理。, m/ R  G3 f1 R4 k
大量校服中偶有夜冷平貨不喜歡,為所慾為。' d* P/ |! Q0 X* o* @
打完立即妥善處理,並不一定會留跡損耗。& g- S) {( {6 |9 ^) d3 n7 ^6 W
使用前開鈕的衫裙兩粒鈕中間的空間插入
暫停寫入

有無圖片可以分享呢??

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-17 23:31 發表   " Z0 M; H1 |1 b  Y- t
大家有無試過將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機呀?9 Q5 C8 ^" K  t' x& A
我試過呀,一出一入的磨擦JJ好鬼Hi,
1 \4 I! D! D2 E% A 都相片不雅所以唔放上來.
/ b1 B  k' {7 ]: T' W+ h6 o
% Z9 [; _! q0 F7 D" y
wasting...

引用:
原帖由 shatun100 於 2014-8-10 22:14 發表   # K: g% R6 T/ x' L6 _
有無圖片可以分享呢??
1 q( X0 n" C6 P無呀!2 D, @6 o) S4 n/ `% H
因太不雅,所以無影

引用:
原帖由 misslady 於 2014-8-11 21:25 發表   
; _% p( c7 h9 |$ A+ e: G1 Z9 w' J6 d) Q) I- Z

( v  e0 ]+ t$ hwasting...
' H, a8 s, R1 f. z0 D6 c- w. {6 @我有很多校裙,這條質料不好.

我就唔會咁!!!!!!!!!!!

不好要啦,買過條啦。我就覺得什麼的理由都不會好過說浪費的理由。希望版主可以考慮其他方法代替Cui校服裙。

很像很有趣,真想一試。

好浪費喎我覺得...

真傻!浪費左件校裙

對我地黎講  校裙好難先買到