嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將校裙剪開一個孔打飛機............

冇試過,應該唔會試/ y" |; c+ o* x: p
不過亦想像倒樓主有幾hi

其實我呢條校裙不是太貴,放且質料麻麻,所以攞來試吓咁玩囉!

你個洞開多大?2 Q" Z( J/ d+ p- ?
整到剛剛好?2 b. t# s$ z. t$ i( r% w) E' v7 n
唔知點形容,你指用個洞塊布的邊位來磨?/ q! D' {9 k) p1 |8 r! ^- c9 M
好難形容個個位,希望你明$ E, }% o. x% |- r/ k' ]
你好有創意,有機會試下

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-7-24 02:54 發表   
$ q1 \$ j2 ~( |/ t你個洞開多大?" R! f* h7 f; o; P
整到剛剛好?. V4 p" s1 a! y# Q2 E" z
唔知點形容,你指用個洞塊布的邊位來磨?
; f$ o. L- W7 x& s( J; h好難形容個個位,希望你明
" z2 A- _* {# b, z9 L5 F你好有創意,有機會試下
, h; y  L5 W, u4 A比JJ大少少,

咁浪費?

引用:
原帖由 endless_sugar 於 2014-7-24 23:14 發表   . Y2 F1 m/ P& s: }/ B- i+ k
咁浪費?
4 J0 @  ]  d+ `* P
我有好多條校裙,選一條唔多喜歡來玩

我也好想試試看

太浪费了,买个飞机杯啊

咁你會點磨?

綜合資料後建議如下:
7 d6 J9 \8 c& b$ x- s+ b/ n& z僅有一條校服裙/一套校服,當女朋友愛惜錫住著同勤洗熨打理。' o) }; t4 A& x
大量校服中偶有夜冷平貨不喜歡,為所慾為。1 T* u: Y. f4 d2 i
打完立即妥善處理,並不一定會留跡損耗。
( o* W' F) W# l1 h9 l) }" \# x; U使用前開鈕的衫裙兩粒鈕中間的空間插入
暫停寫入

有無圖片可以分享呢??

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-17 23:31 發表   
2 u! M2 v/ M9 @3 C大家有無試過將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機呀?& v( I1 b( d7 R- \
我試過呀,一出一入的磨擦JJ好鬼Hi,3 U9 \# F3 e. G" Q
都相片不雅所以唔放上來.
9 c6 ]  I! U3 s% I$ P) ^) w
9 |- Q6 C7 y" B; y, t8 Q
wasting...

引用:
原帖由 shatun100 於 2014-8-10 22:14 發表   - ]# c! N, h" h6 J. ~
有無圖片可以分享呢??
- j: v4 l; w% @. Y" x; y* r" P
無呀!
2 B2 E% y9 A* b( n7 J因太不雅,所以無影

引用:
原帖由 misslady 於 2014-8-11 21:25 發表   3 l$ {, `* t+ r( A1 f! x
) B5 x! M: c* g# o) C/ Y
( ]- \  _# \- H* x( [* A3 z
wasting...
! D2 k9 p- r% K
我有很多校裙,這條質料不好.

我就唔會咁!!!!!!!!!!!

不好要啦,買過條啦。我就覺得什麼的理由都不會好過說浪費的理由。希望版主可以考慮其他方法代替Cui校服裙。

很像很有趣,真想一試。

好浪費喎我覺得...

真傻!浪費左件校裙

對我地黎講  校裙好難先買到