嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將校裙剪開一個孔打飛機............

冇試過,應該唔會試. W' \" `" j9 X6 _
不過亦想像倒樓主有幾hi

其實我呢條校裙不是太貴,放且質料麻麻,所以攞來試吓咁玩囉!

你個洞開多大?# M1 n+ O/ ]$ ^
整到剛剛好?! v. i1 l# o8 J, |1 Z% v( O
唔知點形容,你指用個洞塊布的邊位來磨?
: h! h2 h- ]$ f( n. C好難形容個個位,希望你明% I2 R7 Z. k0 u( H: Y; J
你好有創意,有機會試下

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-7-24 02:54 發表   ) e  y' ]" m( F8 @2 G- ^) Z7 ?
你個洞開多大?
7 i1 \7 Z6 J$ \4 n8 i8 j整到剛剛好?* Q. W+ ?1 a% q' _" R
唔知點形容,你指用個洞塊布的邊位來磨?: p) O  A! g+ w5 r' l4 M/ e! F
好難形容個個位,希望你明
3 Z3 y4 c6 _1 Y8 U, h你好有創意,有機會試下
% k. B. R2 m: i/ O比JJ大少少,

咁浪費?

引用:
原帖由 endless_sugar 於 2014-7-24 23:14 發表   : q( M5 @) J& ^0 U
咁浪費?
) d) ~  k* l" o; K3 h我有好多條校裙,選一條唔多喜歡來玩

我也好想試試看

太浪费了,买个飞机杯啊

咁你會點磨?

綜合資料後建議如下:1 i3 v& S) @$ [- f( w
僅有一條校服裙/一套校服,當女朋友愛惜錫住著同勤洗熨打理。
+ v" W8 m5 O- W) Z  v大量校服中偶有夜冷平貨不喜歡,為所慾為。
( i9 R. A6 C$ @) J打完立即妥善處理,並不一定會留跡損耗。
- R0 E2 d. A9 W4 {' N& s使用前開鈕的衫裙兩粒鈕中間的空間插入
暫停寫入

有無圖片可以分享呢??

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-17 23:31 發表   
4 o# n9 z, D' c" K. V大家有無試過將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機呀?: c, p" `! _& f' @1 ]  d
我試過呀,一出一入的磨擦JJ好鬼Hi,
# [, }1 Z  ~- q' G 都相片不雅所以唔放上來.
, g" W# X' X) D5 R

% D& S. P" q7 l4 v4 Rwasting...

引用:
原帖由 shatun100 於 2014-8-10 22:14 發表   
+ R3 R( ?2 ]' W1 Y有無圖片可以分享呢??
) N3 [+ `+ f1 O- n- M% H6 W
無呀!! g- m6 _* R" l- M
因太不雅,所以無影

引用:
原帖由 misslady 於 2014-8-11 21:25 發表   
- i, q% [5 x7 P. ^& |2 ]9 W7 z$ f' o6 i

# N# f  J4 @; Y, h9 c7 awasting...
( {% m4 y6 n0 C2 I: Z- k8 x我有很多校裙,這條質料不好.

我就唔會咁!!!!!!!!!!!

不好要啦,買過條啦。我就覺得什麼的理由都不會好過說浪費的理由。希望版主可以考慮其他方法代替Cui校服裙。

很像很有趣,真想一試。

好浪費喎我覺得...

真傻!浪費左件校裙

對我地黎講  校裙好難先買到