嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片會有感覺嗎?

尿片會有感覺嗎?

本人用左10年M巾,想試下尿片,求介紹?4 [6 M. r3 ^8 }# a; }0 q
另外我想問下尿片比M巾更係FEEL嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

個人覺得尿片會好FEEL D. 原因係尿片係包到實. 個種感覺係正, 但係難以形容.....

買添寧比較厚有feel,我自已用片可以放底壓力幻想自己係嬰兒

我會幻想自己比人格梗鴨片~~會high d
8 ~1 {+ [5 F# L; q' L/ B$ E有時會鴨2~3條~~~
3 t9 `- ]; @' q- ?0 H- H$ o
" {$ @1 s0 z4 U7 n[ 本帖最後由 littletim 於 2015-3-25 13:27 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 4# littletim 的帖子

我都係,幻想比人綁住呷尿片

回復 4# littletim 的帖子

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-3-25 13:33 發表   9 J. r5 E" U. E- p) z2 e" i
2 o: @# X/ }; M: |2 d/ q. w( z/ ?+ Z' M( J- x' e* c+ f, C
我都一樣, 仲要用膠紙痴到實一實, 要除就一定要用鉸剪剪. 之後就穿上女裝, 跟住鎖上手扣腳鐐, 有時會用埋項圈.
2 |7 y5 D% y" g5 Y4 V% S1 A' e) K最後當然要加埋奶咀先似BB.4 C& K3 I# d4 }
, R: A: q5 [* d- V. _9 X. C
(附件就SHOW出來用膠紙痴到實一實).

回復 7# willy 的帖子

真係希望揾到喜歡尿片朋友,大家一齊出嚟玩尿片

引用:
原帖由 willy 於 2015-3-25 19:05 發表   
) B' E" L+ R+ C' r/ {
& g: H3 h0 q4 y! K6 n6 F1 V( k2 N8 ]$ j
! T; A- v) t: T4 g: q; V我都一樣, 仲要用膠紙痴到實一實, 要除就一定要用鉸剪剪. 之後就穿上女裝, 跟住鎖上手扣腳鐐, 有時會用埋項圈.# l6 T3 \" a1 R8 v' A6 S4 ]
最後當然要加埋奶咀先似BB.6 S9 r% b. V6 ~6 g
. x0 ~# d0 Y- N' g' Q2 [7 n  `$ M( Q
(附件就SHOW出來用膠紙痴到實一實).
5 T4 I1 N* U# \4 j# I+ F$ A$ y+ `
" ^* F" C+ [+ I: F痴咁實玩幾耐先除?有無試過玩到淋晒索唔到水?

引用:
原帖由 wammaw 於 2015-3-25 20:20 發表   # R. x$ N3 J) i& z% ]  u
, @& A- }) F8 i. T, K9 ?2 _
6 G9 H9 c& m" ^, M/ U8 Q& g
痴咁實玩幾耐先除?有無試過玩到淋晒索唔到水?
% `1 H" L9 K: x  z

6 A0 d$ k! z3 _2 l' H5 m$ Z( d個次好似玩左4-5個鐘, 暫時未試過濕到索唔到水, 不過試過濕到差少少包唔實......

我真係好懷念已經停產的鴨仔牌產婦巾,夠厚夠柔軟
, B6 j# Z$ X8 P8 ^* V7 n" G' \/ v加埋衛生帶,果種感覺真係舒服到............

我試過鴨成日片,無去過廁所...結果2條片濕洒第三條有少少濕。
) ~9 Q, W& R. y' x7 [- U仲試過鴨片沖涼...又重又實好好feel...

引用:
原帖由 littletim 於 2015-3-27 03:19 發表   
" a4 l0 f/ E1 p) C# p8 V, N我試過鴨成日片,無去過廁所...結果2條片濕洒第三條有少少濕。" U: ]( V9 _; o! Q  g
仲試過鴨片沖涼...又重又實好好feel...
8 x- J) `( p* x! m

3 t: _# D  p" W: [玩到濕晒真係好正,特別係本身已經幾淋下,唔知仲接唔接得晒今次,可能會漏好多出黎既感覺,最後當然要玩到漏濕衫褲啦
6 V# C% e) q( g我想試下鴨片去游水,唔知去邊度好呢?

回復 13# wammaw 的帖子

呷片游水真係未試過,可惜自己唔識游水都想試下.

回復 13# wammaw 的帖子

呷片游水真係未試過,可惜自己唔識游水都想試下.

你可以試下呷片沖涼~~~呷片好舒服~~~. A: j% L! n1 }" O& i/ ]* o
呷住打飛機仲正... =)

回復 16# littletim 的帖子

呷片打飛機當然試過但呷片沖涼真係未試過

條片又重又實...行都行唔到
% x" \- J' B9 s. i6 ~0 b# S要好似BB咁行=)

引用:
原帖由 littletim 於 2015-3-29 17:20 發表   
3 z3 A! v% d4 l$ D條片又重又實...行都行唔到
0 A9 p: z5 q" n4 c6 P要好似BB咁行=)
2 W9 S) U9 l5 K5 i
; j: Z9 [; {, W: y/ K2 f3 y5 X4 ^% C8 Z0 v9 ^9 g" @
試過因為太濕, 結果要牙開對腳. 不過濕曬又繼續包落去種感覺真係正.

回復 19# willy 的帖子

真係想試下,如果有人幫我呷片就好