嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片會有感覺嗎?

尿片會有感覺嗎?

本人用左10年M巾,想試下尿片,求介紹?
& p8 s3 W  d* v9 \9 D! ^$ l4 @另外我想問下尿片比M巾更係FEEL嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

個人覺得尿片會好FEEL D. 原因係尿片係包到實. 個種感覺係正, 但係難以形容.....

買添寧比較厚有feel,我自已用片可以放底壓力幻想自己係嬰兒

我會幻想自己比人格梗鴨片~~會high d
- E. Z! U! b" t  y" U7 `* ]有時會鴨2~3條~~~) D# B7 n8 G4 f; r$ r

$ p6 W# R% x0 I) Q% K; m[ 本帖最後由 littletim 於 2015-3-25 13:27 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 4# littletim 的帖子

我都係,幻想比人綁住呷尿片

回復 4# littletim 的帖子

我都係,幻想比人綁住呷尿片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-3-25 13:33 發表   
0 D" m6 O1 R- y! }4 n, P! y我都係,幻想比人綁住呷尿片
2 ?, @" S* t& ^: h- n. F+ R- W

# X$ k4 V2 _5 I& A! i0 K' s我都一樣, 仲要用膠紙痴到實一實, 要除就一定要用鉸剪剪. 之後就穿上女裝, 跟住鎖上手扣腳鐐, 有時會用埋項圈.; R3 B7 `  J1 O- @& m2 R+ i
最後當然要加埋奶咀先似BB.5 {6 v2 J# i" a4 }9 Z
8 z: q2 T  l4 a3 w% w: Z3 t: g3 {
(附件就SHOW出來用膠紙痴到實一實).

回復 7# willy 的帖子

真係希望揾到喜歡尿片朋友,大家一齊出嚟玩尿片

引用:
原帖由 willy 於 2015-3-25 19:05 發表   
8 Q8 Q6 c/ X+ G: _6 }5 `) E3 _7 N  i& t

- Z- _3 W' W9 w' I" {% y9 D我都一樣, 仲要用膠紙痴到實一實, 要除就一定要用鉸剪剪. 之後就穿上女裝, 跟住鎖上手扣腳鐐, 有時會用埋項圈.1 H! M0 R) U5 f/ ^* Z
最後當然要加埋奶咀先似BB.9 J* t! x' r: z5 ~3 o3 Q) u

- f% Y4 k; a: Q% O9 K7 J(附件就SHOW出來用膠紙痴到實一實).
( C/ ?3 T" \, Q. \- K' W
9 _1 N* I" D" Z& V% t& e痴咁實玩幾耐先除?有無試過玩到淋晒索唔到水?

引用:
原帖由 wammaw 於 2015-3-25 20:20 發表   3 c" v- d9 L5 a$ M
  o' `- C* t- _- H0 U' ?7 C& }
7 ]3 x. X2 J- h6 f! p, g9 u
痴咁實玩幾耐先除?有無試過玩到淋晒索唔到水?
  v$ p! r* ~. D' S8 c# v6 h: e# o
5 @: B9 p% O! Q. v個次好似玩左4-5個鐘, 暫時未試過濕到索唔到水, 不過試過濕到差少少包唔實......

我真係好懷念已經停產的鴨仔牌產婦巾,夠厚夠柔軟
6 g0 R. [1 Z  |7 [' \, Y0 l6 ~加埋衛生帶,果種感覺真係舒服到............

我試過鴨成日片,無去過廁所...結果2條片濕洒第三條有少少濕。- M* k( y& U$ `. ~3 [) r& }3 B
仲試過鴨片沖涼...又重又實好好feel...

引用:
原帖由 littletim 於 2015-3-27 03:19 發表   6 w0 `% L1 J/ ^# C7 J
我試過鴨成日片,無去過廁所...結果2條片濕洒第三條有少少濕。
8 [2 q, t9 w. X" p" w7 x) ^% I仲試過鴨片沖涼...又重又實好好feel...
# a( B4 z7 z4 T* y9 _: |9 ]  o- L1 W/ F3 {
玩到濕晒真係好正,特別係本身已經幾淋下,唔知仲接唔接得晒今次,可能會漏好多出黎既感覺,最後當然要玩到漏濕衫褲啦 ; r* P* H2 m8 Y* M; V
我想試下鴨片去游水,唔知去邊度好呢?

回復 13# wammaw 的帖子

呷片游水真係未試過,可惜自己唔識游水都想試下.

回復 13# wammaw 的帖子

呷片游水真係未試過,可惜自己唔識游水都想試下.

你可以試下呷片沖涼~~~呷片好舒服~~~
: w6 C: M: i8 I3 E7 P呷住打飛機仲正... =)

回復 16# littletim 的帖子

呷片打飛機當然試過但呷片沖涼真係未試過

條片又重又實...行都行唔到+ p. i8 W( g6 U8 U0 c
要好似BB咁行=)

引用:
原帖由 littletim 於 2015-3-29 17:20 發表   
" r& \6 b7 @& `# l% o# L/ S" G7 K條片又重又實...行都行唔到
- r1 P1 x; u+ o要好似BB咁行=)
# P% q# e" O9 @# d) S* F( c3 X0 p1 }

9 C, j% k% a. n) {試過因為太濕, 結果要牙開對腳. 不過濕曬又繼續包落去種感覺真係正.

回復 19# willy 的帖子

真係想試下,如果有人幫我呷片就好