嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

乳膠緊身衣

乳膠又係另一種感覺,而且好薄  S8 _! _( l9 D; U
不過著果時可能好易扯爛! F" v& ~4 @+ p, K$ c3 a2 L+ z) \
咁貴著一次就玩完" m5 ^7 |6 Y; t. Q& C" {5 }
好肉赤

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
latex 有好多種,有厚有薄,好似絲襪咁.
$ d! D6 |- y) Z% Q# j  a6 j1 f著果時通常用lubricant 或者silicon powder.; c" u0 `/ p; m! V! @
好少一次就玩完,應該好過絲襪冇咁易爛,咁當然要小心啦.
- B: D% q; c- t0 A同埋要小心打理,唔見得光,唔用得bb油...所以我覺得好煩,唔玩啦,但外觀冇得頂,shining完係一流...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

真係如你所說,打理幾麻煩下- J* x% k) o1 O7 p; t
都係買D平少少既玩下

係囉,平平地玩住先..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

我鍾意pvc質地多過拉卡, 感覺貼身d

但係我覺得pvc冇咁貼喎,因為通常冇latex,lycra咁好彈性..除非一d特別pvc混合物料..
8 E  s+ ?9 n% s; k; n* Q4 n/ M呢個亦係我考慮買唔買pvc zentai 嘅主因...

係咩, 我覺得膠面包得比較貼d

先著膠喺底,再加件萊卡喺面
9 ^. t# q6 i# Q* I: `一次過滿足哂兩個要求,正呀

引用:
原帖由 arson 於 2009-5-4 20:22 發表
$ I$ S' ~) }  G, z係咩, 我覺得膠面包得比較貼d
$ @- W/ e" z2 h5 z. C

8 M, N2 R& J7 V+ i- D" g膠面只會令,貼嘅要彈性好才可..不是嗎? 

乳膠彈性應該都唔錯喎
# P/ W8 u$ g! I0 f不過就好易拉爛

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-7 00:00 發表
/ L2 x# M  H  E乳膠彈性應該都唔錯喎8 G* S: L# v, E$ x+ v
不過就好易拉爛
7 U3 n- [4 ^* N* j# ^
乳膠都幾勒...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-7 01:08 發表 & D1 }$ q6 H4 X$ T$ f
. N3 B3 v1 s- a% S
乳膠都幾勒...
( _7 p2 Z. U: {
8 o. T0 @  T) I* m% F  N點勒?係唔係緊既意思?
: b' U  _7 v9 Z$ \
0 E4 F5 ]0 R1 w" P9 {
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-7 00:00 發表 $ G4 a, W' d3 ?. c2 s
乳膠彈性應該都唔錯喎
# e1 @8 ]2 Z  R& d不過就好易拉爛
3 k4 N- u# V/ _' s: j& T1 u# j' z" E

7 b7 F6 i3 V2 i1 Z9 e& h, F+ K. ?% {尤其係指甲介佢,好易就爛..

指甲介落去唔止乳膠
7 ?8 V# `+ A9 L# S, P0 T3 @PVC同萊卡都爛啦

PVC同萊卡唔會咁易爛喎,有排介啦...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-7 01:08 發表
+ `2 ?& M0 H# P; J! M, T& v# g
5 K* C. I" ~6 p# i乳膠都幾勒...
( o: O' n  O- B) G" d* w5 ~0 f3 m  T" j+ o2 X/ j4 A
佢應該想話韌呀

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-11 03:47 發表
, I9 ~$ {! w# ~5 [7 t, S: j* U- K9 A( E  j6 e/ X2 k! v6 q0 p# o; d7 f
% p) n% D5 d$ [7 W& T3 u. p
佢應該想話韌呀
. d" [; ]" @  l$ |$ t# E* N9 v7 t7 S7 r" w
咁要睇幾厚啦.. condom都係乳膠..咁夠唔夠韌??

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-11 23:13 發表
1 s- C0 L: q1 n, q6 ?% Y' u$ T+ L* Y# G7 X- k

* Q; [  F& @' n0 \  s3 G咁要睇幾厚啦.. condom都係乳膠..咁夠唔夠韌??
# N7 y+ |' y; K7 E! L5 c; |# N% c" f4 ^==================================================================
4 g$ ?+ r6 A5 X  s* F
9 N& N5 H# T- {) J- p0 G# Y如果唔係太激既話都應該夠韌架喇

仲要記得唔好用BB油喎...  

用D天然純正芥花籽油會好好多

唔得,一樣死...
  {/ J* B+ |" y% O4 C3 Q0 w/ ]" Z- N1 S" Q3 w6 {0 L7 b- b
係油都唔得...