嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   
+ S7 a$ v/ C0 K! E3 _6 Y
' M: d5 j) U9 q, i% Q/ r其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三+ ^: u# A6 }; h* n; Z+ }) ?' D& a
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
. t% ^, ^( X/ }4 j& b

( |" w9 ^  b# y; S: R9 u) ?% T. G好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   1 r3 s0 A% J4 Y& {* I% L

7 q& R. V" K- t! T: r! W其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三
) B5 _' M$ `; Q; I% n4 T& V2 g( Q$ N7 u女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
$ B6 S! k  P( Z( a; {. H% }; l
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   
% ?% H) j4 p/ D( r0 F
/ N, [6 g3 J$ Z1 j3 k! X9 N你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
7 L; P  d% N; e, s2 _我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
. N7 _; A. g* x0 A我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   
/ b6 L6 y8 T7 y* g% f. VBetter wash it now!!!
! t( L# |( z: D* A* n6 i1 v
昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   & G. N. D% t+ p- q3 ~% S
. I- S0 q$ f0 ~3 n( i' `
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞% u4 W' ]! j, m+ Y
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
4 r+ C2 k+ V' t; \* Y. E0 q
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?9 ?5 ?0 f5 z! {% V2 C
是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   
) s0 n. |& k$ e, r5 ?/ f! _) V# h  N9 m6 c
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
$ N* n4 k" D% e/ R6 L4 _5 L是的話用app縮細一啲就可以了。
- E) {  H; P5 F9 X9 @) \$ z我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   ; \' @3 s% k, @) w
6 S* G0 T7 ]  a; m  l) y- g
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
7 b6 G7 [5 }9 |# E* E6 F, h
相片size大約900幾 x 500幾
$ e0 M6 U; P7 P1 v, R我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   # w% B- x; V# S6 A& Q
0 o& g, R/ w1 g
相片size大約900幾 x 500幾6 z3 p! ?* |9 P+ q
我是用images easy resizer
0 h2 ?7 s. A% t  ^9 H! L
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   9 \8 @5 P: P- B" e0 e7 v: @' j) s7 U
, J9 z+ |$ m/ r) Y* Y4 ^1 m6 Q* \
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
. i" h) m. C! [! Y4 X- G
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
, {4 m# X; N+ P" ]: g8 m有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   6 |5 p1 a8 I+ Y$ T) B
% |# M) T1 @0 b7 \, y1 X/ E
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,; G* u8 [3 h* }0 t  j. J% c& B% H
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
5 }% f& d5 H8 C8 \# @, O/ v) X4 V
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   
# v0 {( q8 T  L1 d  x5 ^* I+ E! N- M( X
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
; l1 w. v9 O' X' U5 C' ]! a唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   0 Z2 E. W0 m: W7 t
& [7 t4 t0 a. a1 z& S
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
: c* _3 Q% a4 e, A$ T, e  P6 e我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
0 _  m5 ]% ?, n3 U7 U5 ?又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   
1 ^+ G. P/ ?" t; ]# O/ i. L! g我會唔捨得整污糟d 校裙
/ l  u4 K+ y7 }& W
洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   ) {6 |  c9 f1 A' k2 ]6 Q
you are so lucky with a nice gf
/ S& T' I8 B& D Thank you

咁刺激