嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   
6 ?& |0 `$ o8 f* F7 t. a  a
( a4 S7 Y/ \2 [" j- u6 e其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三
9 [; O' u/ N+ ~, Y6 x女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
* B5 L1 z  ~5 L7 D# H, d
7 c6 O" p* v2 @' h4 \; a2 R3 q
好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   
9 D7 ?5 e' ^& y8 ~5 O* C  y
' }8 F, ~; |0 k其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三* Y, X6 T4 [, V3 r% ~4 G
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
; v0 {1 i% ~: z* o9 A3 S% C
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   / ]- x7 ]- r. H7 Y: c2 D
' M. |$ I- }6 i+ J7 F5 |$ H% `
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
) U: Z! m* q; R1 P! U& S7 X8 L
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞; b- K; E: Q0 x1 o
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   
/ s% G  @5 i4 `$ B5 n! n7 {/ qBetter wash it now!!!
9 f# a# b9 c9 A# a2 G% J
昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   
/ @2 ~: F; Y; z) {/ w
6 v  C* M7 V6 {4 ^/ u我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞- V: y& X) ?+ o6 [5 @
; R: Z7 Z( r9 J
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?8 H2 h3 T. A3 Z6 b! P% A$ {
是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   . w9 A/ Y" W6 q6 y, r: P
% d/ I. G5 V# y$ \' W% {7 H- \* ~( i4 w
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
* K1 E# h+ Z8 J1 O是的話用app縮細一啲就可以了。
' f% N4 d# e+ ^$ w- |我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   % {' y3 {' d! M! Z  L
! y( X# V" D0 _
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
# z& w, Q+ O: ]& P
相片size大約900幾 x 500幾+ S* `9 b. p- k$ z# R1 p
我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   
% {# o2 `8 G$ }3 }2 }$ U
4 A/ v! }9 Y1 U( H, g# M2 i相片size大約900幾 x 500幾( c8 B+ j9 H. N# ?
我是用images easy resizer
( H, W) i9 _" Q, ?0 D1 F
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   
! X0 ~5 T4 \  ^9 U, E) p
# ^4 H$ d, T; l7 ]) {4 H你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
  u- u, n, K* `$ ?
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
7 }- P# A9 z  f9 n( v6 M5 ^有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   
7 U7 P" R: n/ T8 j& \0 Y- v% C1 Y0 O) Q
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,6 ^; Q: w4 M# H2 d8 w# [" b4 q
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
8 [! l, \7 N- B* u
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   % P* }+ w3 z5 k- v, t: [

9 g5 O! d8 |  S% k/ _# U$ K6 q Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
$ r8 r4 n; C1 p8 @: s  {# u! y' z5 f
唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   9 J" d1 O  _1 S. L/ E
1 @5 V, n( F1 g+ ?: [! z
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞( U# v2 a# f' O
. ], C2 l% c# E又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   ( |5 b" M; L9 J
我會唔捨得整污糟d 校裙
4 i' o; J' U9 [- {
洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   ! [2 S6 W+ w+ T! [
you are so lucky with a nice gf
1 p6 h9 ^- Q3 Y2 Q7 @' V0 o
Thank you

咁刺激