嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   0 m# s( N/ J' \. @' r; Q5 T
1 [: L' P2 w$ @+ o, u
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三
4 g: I+ Y. U& Q7 `! N" p, F8 B女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
' L: f6 Z5 d; Q1 q+ ]* [" n8 V1 g9 B1 r
好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   
$ t- d3 A; Q$ d) m
: E: T+ r2 D: {. _7 R其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三' h( c7 T' j- [- }% k5 b& p: F* K
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
* ~. C. u% D, ~  S! W4 t$ N你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   
, S9 x1 a2 o$ X$ o, _5 S( _3 X. B3 z# E3 q7 l( c3 H
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
* w; W. V. j+ B1 b
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
, _9 U- B0 [: N, X我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   
( c" c; i5 r% [$ n% U, YBetter wash it now!!!
( C- i" f! A* w  V& p. y# {昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   
/ c5 O# j! v3 h) P2 n1 y2 q# L; J" H+ Z7 W& P( Z
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞' [& J+ [+ q/ s$ ?; o; T7 h
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
/ y! F; O6 s0 c% o嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
5 d2 v6 i1 ~3 _0 e1 \是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   9 [# v0 J2 Z3 R: f/ O+ a' \- E. z
$ s; w9 x, d) z9 V
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
* v4 C7 c) D, v# Z4 ]  p是的話用app縮細一啲就可以了。
& J- v( Z2 c: o& s' y/ Z7 O2 p# }! e我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   7 B" L, S! G  w5 P4 F4 w2 B& j

4 `" ^5 T/ \9 v" m2 B我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
9 A8 j/ q2 x7 m' l) o1 _
相片size大約900幾 x 500幾
! k1 u/ d0 Z7 t& K1 b我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   1 [. y5 S4 M6 o$ C( Z6 c
7 B; }  c; ]3 E5 b
相片size大約900幾 x 500幾
0 s6 Q8 X0 C9 ]; M3 J! R8 O, ^* {/ {7 {我是用images easy resizer
2 A$ W$ V/ P8 U$ J( A, m5 y
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   
9 h! G  H+ S2 w; P
* v: w6 d' N5 J7 _8 w% H你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
, q( ?, G& i1 s3 X6 H我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app," J" u% B; |& D" y1 u. M7 ]6 ~
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   4 j) z) B9 [1 c* y2 Q6 `5 @: z

% l5 I9 `1 R2 Y6 o! ^我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,: x8 [8 H% ]" k( d
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
: }- M( ~! W/ i5 v4 R  @) I Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   
" D3 Y6 r7 |3 g, @
" D  X3 C# q7 {" W5 ~  @ Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
- i" L( u( k% L' y5 h唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   1 F! H7 m% M# l# {

" [- S/ [! `5 Z9 ~" q我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞; A7 M; a2 @. i; n3 c
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
3 O2 ]1 S# s; H  m9 ~3 t+ V/ Y6 Y9 L
又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   6 U6 R( a2 V% ~- ?8 N
我會唔捨得整污糟d 校裙
, J  j: X. T2 L, O# P! _洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   # _$ L) D- D7 u! c& B: `
you are so lucky with a nice gf
) o: n0 Y2 M* q5 i Thank you

咁刺激